Mit csináljunk 12 éves barátnőmmel? 12L
Lőjjétek tarkón egymást. =D
Igen, gondoltuk, hogy nem szexuálisan vonzódsz utána 12 évesen. =D
A tippek:
-keressétek meg egymás mellét
-nézegessetek tamponokat, lehet, hogy hamarosan kelleni fog
-rajzoljatok rózsaszín, csillámporos filcekkel szivecskéket meg pónikat
2.nak: hülye vagy????, jó kis csajok lesznek ám pár év múlva!!!! Téged kéne tarkón lőni, ha ki akarod írtani a kislányokat!
Am, hasonló ötleteket tudok én is írni:
-tv nézés
-DVD (pl. nemrég jött ki a jégkorszak 3)
-Esetleg mennyet el kajálni egyet mekibe, vagy valahova
-nézelődjetek bevásárlóközpontokba (ha van felétek)
-esetleg ha valamelyikőtöknek van báttya/öccse akkor bosszantsátok!
frizurakészítés, sminkelés, tánctanfolyam.
mozizás, otthon DVD.
Aki leszavazott: felpontoztam.
És megjegyezném: te pedofil vadparaszt. =D
sok sok mindent lehet ebben a korban.
Én is 12 vok.
Mi csak kimegyünk egy helyre ( mondjuk egy rétre, v. egy domra) Leülünk, s csak dumcsizunk, zenét hallgatunk.
Csináljatok divatbemutatót.Az egyik csajszi felöltözik amibe akar, a másik pontoz, utána csere.
Főzzetek, süssetek. Ha ezt nem engedik akkor menjetek ki és sárból csináljatok Pl. sütiket vagy valami...
Vagy szemet bekötve fessetek körmöt, rúzsozzatok, s aztán nézzétek meg a végeredményt!!
csináljatok tánc-estet. Mindenféle zenékre táncoljatok, vagy találjatok ki koreográfiát.
Csináljatok sorozatot. Írjátok meg a forgatókönyvet, játszátok el , s ha lehet vegyétek videóra.
Beszélgessetek egymásról.
Ez jó:
Írjatok egy lapra sok sok mindent magatokról, úgy , hogy Legyen benne igaz is meg hamis is.Olvassátok fel, s a másik fél kitalálja mi igaz és mi nem. Csere (Ez egy jó ismerkedő játék. Jobb ha olyanokat írsz amiket nem nagyon tud rólad!!!)
Csokikeresés:
Vegyél egy tábla csokit, vagy egy zacskó cukrot, s rejtsd el a házban mindenfelé.Mikor jön mond neki, hogy keresse meg őket, s amit megtalál azt megeheti.Csak aztán ne maradjon ott sehol egy évig egy csokidarab.
Álomfiú:
Szedjétek oössze, hogy a fiúk közül:
-kinek van a legjobb alakja
-a legszebb arca
-a legjobb modora
- a legmenőbb frizurája
-Stb.
És ezeknek segítségével álítsatok össze egy jó pasit.
Amúgy most olvastam egy ilyen mulatságokról szóló könyvet.
Rímek:
Az egyik fél mond egy mondatot, s a masik ( nem muszáj hozzá kapcsolódót)Rímes mondatot mond rá.
Minden jó rímért kis jutalom jár ( mondjuk egy cukor, vagy egy csat)Így ez emlékezetes és mulatságos lesz.
Sok sok más érdekesség van, de azt már nem írom le....
:D Elfáradt az ujjam....
XD
előző vagyok.
Pihentem 1 percet.
Az iskolatársaink:
Mutagassatok el beszéd nélkül valakit az iskolátokból, a tulajdonságai alapján.Ha katalálja akkor csere, ha nem akkor maradsz még egyszer.
Szólánc:
különféle szóláncokat lehet csinálni.jó mulatság. Íme néhány példa:
ruha,harag,ragok,oklevél,életem,temető,tőke,ke.....(a végén lévő pár betűvel kezdeni)
vagy: iszok,korom, mosdó, órája,ablak,k....(csak 5 bető,utolsó betűvel kezdeni.)
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Versenyezzetek:
Ki fut gyorsabban, ki megy gyorsabban guggolva, kinek szélesebb a mosolya.....
ijesztően vicces:
ez egyfajta bújócska.Valaki elbúj, amíg a másik számol. A számoló keresi őt, s az a lényeg, hogy az elbújtnak meg kell ijeszteni, de e keresőnek ellen kell állnia.
Tehát vagy nem ijed meg, vagy ő ijeszt.(jó sötétben játszani :D )
Ilyenkor jó sok sikítás fog hallatszani.
:D
memória:
Hozz be a barátnődnek egy tálcát tele sok hétköznapi dologgal.(Pl.: banán,hajgumi,fésű,gyűrű,pohár, borsszóró,fénykép,egy tű,és még sok sok dolog)
hagyd, hogy 1 percig jól megfigyelje, és utánna menj ki s vegyed el valamelyik tárgyat.menj vissza és neki ki kell találnia melyiket vetted le.
Változat( könnyebb):
menj ki s rakj rá egy új dolgot. vajon észreveszi melyik az új?
@@@@@@@@@@@@@@@@@
Kísérletezzetek:
sok kísérlet van ( da vinchi tv csatornán is láthatsz jó sokat, gyerekeknek, vagy nézd az interneten a szertárt.Ez egy blogszerű.)Pl.: ecet+ szódabikarbóna párosítása. Ebből egy nagy habzó "szökőkút" lesz.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Bátorságpróba:
furcsa, undorító dolgokat találj ki, és jutalomért megcsinálhatja a másik.
Pl.: Egyél elázott kenyeret, igyál ketchapos vizet :P,Kend me az arcod mustárral.
ez egy kicsit bolonabbaknak való. Még jó, hogy mi azok vagyunk.
@@@@@@@@@@@@@@@@
Versenyek egymásról:
írd le egy lapra 1 perc alatt ( segít a stopperóra)
amit csak tudsz a barátnődről. ő is írjon rólad. megnézitek ki írt többet. Egy hamis tulajdonságért egy másik jó választ le lehet vonni.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Bár ha már egy kicsit nagylányosabb vagy, akkor sminkverseny. kinek jobb a sminkje.
stb.....
na mostmár leszakad a kezem.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!