Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Proteines samponnal mennyire...

Proteines samponnal mennyire lehet erősíteni a hajat?

Figyelt kérdés

Rasztáztatni szeretnék, de kicsit meg kellene a hajamat erősíteni...nem lehetetlen a rasztázás nekem se, csak nem tudom mit lehetne elkövetni...

Elsősorban olyan emberek hozzászólását , tanácsait várom, akik raszta frizurával rendelkeznek avagy eléggé hozzá tud szólni a dolgokhoz.

Előre kérném, idióták, hülyék és gyökerek kíméljenek.

Köszönöm.

2014. aug. 24. 19:29
 1/2 anonim válasza:

Nagyon jó minőségű sampon kell legyen ahhoz, hogy észlelhető változást eredményezzen.

A hajerősítő készítmények többsége csak pénzkidobás, de vannak kivételek is - ezeknek azonban meg kell fizetni az árát.

Ezenkívül alapszabály a fodrászatban, hogy a rendszeres hajvágás kötelező a haj egészségéhez , amelyből következik a növés és az erősödés.

Az ápolással szembeni igénytelenséget egyetlen sampon sem kompenzálja.

2014. aug. 25. 17:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Kedves választ adó. Esetleg tudnál nekem segíteni?
2015. júl. 17. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!