Vélemények? Egy nő, aki a katolikus vallás "nyomására"
nem hajlandó szexuális kapcsolatra, csak házasságban?
11/18 A kérdező kommentje:
10:33: igazad van!
Egyébként férfi a haverom, akinek a barátnője eléggé bigott... Ha mégis megenged neki egy kis "tipi-tapit", azt is ímmel-ámmal, mondván, ciki lesz meggyónni ezt a "tipi-tapit" a papnak....
Szerintem ez a nő hajmeresztő...
Megváltoztatni úgysem tudja, ha érne neki annyit, feleségül venné. gondolom a nő is ezt szeretné, hogy olyan emberrel feküdjön le, akinek megér annyit, h vár rá. (függetlenül attól, hogy szerintem ez hülyeség...)
2010. jan. 15. 13:14
13/18 anonim válasza:
A barátom is kivárta az esküvőt, mert a menyasszonya nem akart vele szexelni. Hát nem is tudta megdugni utána sem, mert a csaj vaginizmusban szenved. Frankón kínlódás és válás lett a vége. Most vadházasságban él velem, és nem hiszem hogy az Isten ezt firtatná. Sokkal inkább azt mi van a szívemben, lelkemben, és a barátoméban úgyszintén. Jól beskatulyázzuk ez az Isten dolgot, holott ez nem szól másról mint rég élt emberek bigott elkézeléseiről. Az Isten ettől sokkal toleránsabb, nagyvonalúbb, sőt humoros is szerintem. Szóval nem értek egyet az elkézelés helyességével.
2010. jan. 15. 14:08
Mindkét félnek el kellene gondolkodni dolgokon!
Barátodnk igaza van. Csak a szexért ne házasodjon! Házasodjon majd azért, mert szereti a lányt, és vele akarja leélni az életét, és ezért elkötelezi magát mellette. Előbb-utóbb el kell dőljön a kapcsolat: vagy szeretik egymást és működik a kapcsolat, és működhet egy életen át is, ezért jöhet a házasság (tehát nem a szex kedvéért) vagy nem működik, és szétmennek. Ha pedig házasság lesz, miért ne várhatna a szerelméért pár hónapot.
Viszont a barátnőjének is el kell gondolkoznia azon, hogy ahogy egyre szorosabb lesz egy kapcsolat, egyre jobban megbíznak egymásban, úgy az megjelenik a testi kapcsolatban is. Az tényleg nem működik, hogy házasságig semmi, aztán hirtelen minden! Fokozatosan ismerjük meg egymás testét, és a beteljesülést, a teljes nemi közösséget hagyjuk a házasságba. (Ajánlom: Varga Péter: Spielhózni c könyvét)
2010. jan. 15. 14:32
Én örülnék egy ilyen nőnek!
Sokkal jobb, mint a mai "modern" nő, aki egyenlő a k.rvával, hetente más f.sz tömi és nem volt olyan kapcsolata, amiben nem lépett még félre.
Nevezhetitek ezért bigottnak, prűdnek és hasonló lekicsinylő jelzőkkel is illethetitek DE legalább nem egy tetű fehércigány, akinek a b.szásból áll az egész élet.
2010. jan. 15. 15:13
Nem a vallás nyomására döntenek így az emberek, hanem mert így játják jónak. Attól, hogy valaki vallásos, nem biztos, hogy így dönt; ismerek sok olyan embert, akik hívők, gyakorolják a vallásukat, viszont már nem szűzek, pedig nem házasságban élnek. Én várni fogok a házasságig, mert én ezt így tartom jónak és így döntöttem. Nem érdekel, hogy mások szerint hülyeség, ez az én dolgom, mert mindenki úgy szexel, ahogy akar. A páromnak is az a meggyőződése, hogy a szex helye a házasságban van, innentől kezdve pedig egyikünket se érdekli, hogy más hogyan csinálja és miért úgy. Emellett persze elfogadom, ha valaki lefekszik a párjával házasság előtt, ha nekik ilyen az értékrendjük, az az ő dolguk, semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint az enyém.
2010. jan. 15. 16:48
Figyelj barátom, attól hogy egy nő házasság előtt lefekszik egy, két vagy három fiúval nem lesz attól még kur.va! Egy fiúnak mint nekem is vágyam több nővel kipróbálni ne csak 2vel, és a nőnek is joga a saját akarata szerint. És mindenki nem cigány. Aki meg azt írja hogy nem a vallás miatt teszik...hát az kétlem, vagy úgyis ezt nevelték bele és már észre sem veszi hogy saját magának mi a jó. És az ilyen jár így mint ahogy leírta a kedves válaszoló hogy a barátja barátnője vaginizmusos volt, ezért jön a kínlódás és szenvedés, hát Isten nem boldognak akar látni? Nem azért teremtett hogy szaporodjunk? Most a világi 90százaléka pokolra jut? Egy fenét, persze amit tanítnak a papok jót próbálnak de néha túlzásba viszik, ők is emberek. Mindenkinek van egy mércéje amit nem akar túl lépni, de ha erről van szó nem éppen az a legjobb megoldás amit itt írnak, mivel egy házasságban, és azelőtt is mindkét fél szeretve legyen és megismerve egymást által, hogy ne félelemmel töltse el valamelyiküket bármely dolog egymás részeről. Pl. Ők is hallanak ilyet és bennük is megvan ez...mi van a pasimnak nem áll fel? Vagy túl kicsi? 8cm.xD Vagy lány részéről bármi féle dolog..és ha a végén valakinek nem tetszik akkor mennek szét, mert a pap bácsi ezt mondta...különben a pap is a pénzért prédikál, és sok nem azért hogy segítsen mások lelki problémáin. 10:33as voltam. 20/f
2010. jan. 15. 17:19
16:48 vagyok, most olvastam végig az összes választ. Az a lány, akiről beszélsz, már tényleg túlzásba viszi, ha még "tipitapi" sincs, csak mert utána meg kell gyónni. Egyik válaszoló javasolta a Spielhóznit, én is ajánlanám annak a lánynak; ha elolvassa, biztos meg fog változni a véleménye erről a "tipitapiról" meg a szexualitásról úgy általában.
Viszont ha a lány barátja is ilyen visszafogott, akkor szerintem semmi probléma nincs, kettőjükre tartozik, mit mikor csinálnak. Akkor van gond, ha valamelyik fél többet akar, a másik pedig nem tud megfelelni az igényeinek az eltérő értékrendje miatt.
2010. jan. 15. 19:07
Kapcsolódó kérdések: