LinHono kérdése:
Mi az az emo tali? Hol van ilyen és mit csinálnak ott?
Figyelt kérdés
Olvastam h van oan h emo tali de nem értem h mi ez.2014. aug. 18. 14:53
1/9 anonim válasza:
tali: találkozó.
emo tali: egy csapat szomorú majom összegyűlik, együtt sírnak, búsulnak, majd hazamennek anyucihoz.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi h valaszoltál
De azért azt tudom h a tali találkozót jelent valamint valamennyire én is emo vagyok. És nem vagyok majom és nem búsulok mindig...
De télleg kössz a választ es h segíteni akartál... asszem...
2014. aug. 18. 22:44
3/9 anonim válasza:
Sima találkozó, annyi h emok vannak ott, néha rockerek, góthok, stb. Idén volt jó pár pesten, a legutóbbi a nyugatinál asszem. Én sajna nem voltam, de akiktől hallom jó volt, vagy 50-n voltak.
17/emoboy
4/9 anonim válasza:
Utolsó, inkább 110 körül voltunk. :'D
Egyébként beszélgetés, piálás, zenehallgatás, ismerkedés, stb.
5/9 A kérdező kommentje:
Köcci a válaszokat!!! Tök jó lehet egy ien tali!!! <33
2014. aug. 20. 18:57
6/9 anonim válasza:
a legtöbb budapesten van oda meg én nem tudok eljutni sajnos:c.*14L half'n emo*
7/9 A kérdező kommentje:
Eccer gyere fel rá vagy keress a közeledben!!! :) biztos van ien ott ahol te laksz!!! <3
2014. aug. 20. 21:37
8/9 Aiji válasza:
De jó lehet... sok sok fajtárs egy helyen és nem nézik hülyének az embert mert színes a haja vagy mindig feketét hord...
9/9 anonim válasza:
Nos ez nem tudom mikor van, de azt tudom hogy emo-k vannak ott! Egyszer majd én is elmegyek egy olyanra csak az a kérdés hogy van e Győrben! Nos sok emo összegyűlik és gondolom beszélgetnek minden féle dolgokról, az élet nagy dolgairól, kinek mi a kedvenc állata, este meg biztos afterparty van vagy nem tom, de jó buli lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!