Cigánytelepek mennyire biztonságosak nappal Magyarországon?
Ne menj oda dolgozni. Bicikli talán oké is lehetne, nem mintha arról nem tudna bárki lerántani, de télen bicaj? Nem lehetséges. Nem éri meg, rontaná a munkakörnyezeted. Gondolj bele, hogy nem tudnál hol ebédelni se a kollégákkal, hanem a rettegés menne...
Illatos út? Ott vannak ilyen telephelyek általában.
Ismersz olyat, aki ott dolgozik? Tőle tudnál érdeklődni.
Így látatlanban nehéz bármit mondani. Lehet veszélyes is. De szerintem, ha ismernek a környéken, mert mindig arra mész majd dolgozni, akkor nem kötnek beléd. Inkább idegenként félnék.
Nem illatos út.Város nevet nem mondok,egy 130 ezres városnak a cigánytelepe van ott.
Nem dolgozik arra senki,kb 2 cég van arra fele,talán 3 meg egy cigánytelep.
Nem jártam arra még soha,normális ember minek járna arra??Nem ismerek senkit aki arra ment volna bármiért is.Nincs arra semmi,kieső rész a város szélén.Kietlen puszta lerobbant házakkal ahova még busz se megy.
Te laksz ott, te ismered azt a várost és az egyes részeit.
Szerintem a biztonság nagyon fontos. Ha úgy gondolod, hogy félned kell, akkor ne menj.
De tényleg az lenne a legjobb, ha ezt olyannal tudnád megbeszélni, aki ott dolgozik.
hát akkor az egy dzsumbuj igazából...
én nem mennék be oda
akik oda bejárnak szerintem mind olyanok, akiknek van kocsija; abban azért könnyebben át lehet masírozni a telepen, de a bicajról úgy lekapnak mint a huzat
a szegénység és a nyomor nagyon sokszor a lelket is megnyomorítja, úgyhogy ki tudja milyen emberek mászkálhatnak arra és hogy mire képesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!