Szerintetek, hogy jobb egy könyv?
Figyelt kérdés
Ha E/3 vagy ha E/1- be írja az író?2014. aug. 16. 18:04
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez az olvasótól függ, aki szereti magát a főhős helyébe képzelni, az az E/1-et preferálja, van aki viszont kívülről szereti figyelni az eseményeket. Én például jobban szeretem az E/3-at.
2/9 anonim válasza:
szerintem ez a történettől függ. én személy szerint mindkettő módot szeretrm
4/9 anonim válasza:
A történettől függ. Ha jól van megírva a könyv, akkor mindkettőben élvezetes olvasni. :)
5/9 anonim válasza:
Szerintem elsősorban akkor, ha leköt, ha új érzéseket ad, az se baj, ha új ismereteket. Ha ezt nem teszi, oly mindegy, E/1, vagy E/3.
7/9 anonim válasza:
Én mind a kettőt szeretem. Sőt, az olyat is szívesen olvasom, amiben felváltva mesélnek a szereplők E/1 személyben.
8/9 anonim válasza:
engem az E/1 nagyon összezavar, így az E/3 a nyerő
9/9 anonim válasza:
Attól függ, mennyire tudok, vagy szeretnék azonosulni a szereplővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!