Milyennek látod a jövőt 20 év múlva?
A jövő mindig izgalmas hely, engem pedig érdekel mások meglátása, véleménye, gondolata stb.
Ehhez a kérdéshez akármit írhattok, ami az eszetekbe jut.
borzalmasnak. nagyon rossz irányba halad a világ. addigra szinte semmi érték nem fog maradni a világban, semmi emberség, semmi szeretet, mindenki csak a saját boldogulását fogja a szeme előtt tartani, a pénz és a hatalom még fontosabb lesz.
remélem, megcáfol majd a világ... :)
úgy látszik csak csak én vagyok innen optimista:D szerintem a jövőben, az emberiség lehunyt szeme, ami most már hunyorogni teljesen fel fog nyílni és egy jobb világ fog eljönni! Valamint a jövőt én egy egységes világállamban képzelem el, háborúk nélkül békében! Mondjuk (,hogy egy Nicole Kidman filmből idézzek), ez csak akkor jöhetne el, "ha az ember megszűnne embernek lenni". De hiszem, hogy ez is eljön egyszer.. ha nem is 20 év múlva de valamikor!:D
World Peace!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!