Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit szoktatok érezni egy...

Ti mit szoktatok érezni egy könyv elolvasása után?

Figyelt kérdés

Öröm, elégedettség érzés?

Szomorúság, hogy vége van?

Vágy rögtön a következő könyv után?

Vagy mit? :)

2014. aug. 7. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
ez nagyban függ a könyvtől, és hogy milyen vége van
2014. aug. 7. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszett, akkor érges vagygok a belefektetett és elpazarolt idő és energia miatt.

Ha tetszett, akkor örülök, hogy egymásra találtunk.

Ha annyira tetszett, hogy akár a dolgokhoz való hozzáállásomat is képes volt megváltoztatni, akkor általában ülök, merengek, emésztgetem az olvasottakat. Szomorú még sosem voltam, mert véget ért a könyv, akármennyire is tetszett is.

De nem szoktam hetekig gondolkozni egy köyvön.

2014. aug. 7. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ürességet
2014. aug. 7. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindegyiknél mást:

Távoli tűz (Zsoldos Péter): El voltam keseredve, hogy vége van, mert megfogott az a világ, pihentető volt kicsit ott lenni, mint itt a valóságban.

Battle Royale (Takami Koshun): Valamiféle sokkot éreztem. Megöltek egy csomó gyereket egy szigeten. Nincs gyász, nincs jóvátétel csak menekülés és rettegés továbbra is. Ezzel lett vége a történet, persze műfaját tekintve nem a happy end volt a cél. Amúgy jó volt.

127 óra (Aron Ralston): Csodálat, hogy ember ilyen dologra képes lehet és öröm.

Egri Csillagok (Gárdonyi Géza): De jó, hogy vége!!! Utálom a kötelezőket.

2014. aug. 7. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!