Az itteni emberek miért nem a kérdésre válaszolnak?
Figyelt kérdés
Ha kiírok egy kérdést, akkor nem a kérdésre válaszolnak, csak offolnak a legtöbben. TISZTELET A KIVÉTELNEK! Az emberek nem a kérdésre válaszolnak, hanem a magyarázat alapján azt próbálják kitalálni, miféle ember vagyok is én... pedig a kérdéseim nem erre mennek ki. :D Miért olyan jó ítélkezni mások felett úgy, hogy nem is ismerik őket, csak olvastak valamit, amit írt...? Miért nem lehet a kérdésre válaszolni? :D2014. aug. 6. 18:47
2/13 anonim válasza:
Jól mondod.. TISZTELET NEKEM..
Azért meert olykor hülye kérdésekkel halmozzák el az oldalt, és van hogy 1 dolgot 6x is megkérdeznek 1 NAP!!
És 1 idő után az a "vicc" már unalmas..
3/13 Láttál már,de mégse :) válasza:
És te miért nem a válaszra kérdezel?
4/13 A kérdező kommentje:
#1, remek példája a válaszod a rossznak! :D
2014. aug. 6. 18:49
5/13 anonim válasza:
Azért mert annyi idióta van manapság, hogy sokan vernék a fejüket a betonba néhány kérdésnél, ehelyett inkább egy-egy beszólással vagy JÓ tanáccsal próbálják elintézni a kérdezőt. Van néhány olyan kérdés is amire egyszerűn válaszolni sem lehet, annyira értelmetlen.
6/13 anonim válasza:
Fogalmam sincs.
(A kérdésedre válaszoltam.:)
7/13 October15 válasza:
Nos úgy kell írni, hogy azt x év múlva is vállalni tudd.
Ha 2 perc múlva már "nem te vagy" akkor nem a válaszoló oldalon van a probléma.
Ez 1 ilyen műfaj név, arc, gesztusok stb híján ebből vagyunk kénytelenek építkezni már csak azért is mert el kell dönteni, hogy egyáltalán érdemes-e koptatni a billentyűzetet .
8/13 anonim válasza:
Keress kérdéseket hasonló témákban: szerelem, szex, kategória
Csak én nem értem az összefüggést? :)
10/13 anonim válasza:
Mert van hogy nagyon sötét az illető illetve a kérdése egy marhaság...ezekre nem lehet jót írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!