Milyen beceneveket tudtok a Rolandra? És az Adriennre?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 16:19
1/15 A kérdező kommentje:
Rotyland, Ron, Rolcsi, Roltubébi, Roli, Rolika... ezeken kívül légyszi;)
Adriennre bármi jöhet!(K)
2010. jan. 12. 16:20
2/15 thegodswhip válasza:
Proli, Rolex, Troli. Én így hívom az osztálytársamat :D
3/15 anonim válasza:
Roland vagyok, a párom meg adri:D szval: adri, ari, arienn, ada, adi
4/15 anonim válasza:
Én egyiket se becézém, igy sokkal szebben hangzik, a becézéssel olyan hülyegyerekesek lesznek.
Bocs, csak a privát véleményem.
5/15 anonim válasza:
Adriennre: Ria,Rienn, Drien, Adri
6/15 anonim válasza:
szerintem ne bonyolítsd túl.
ahogy mondják.Szerintem a Rolandra csak a Roli illik(valami közösségi oldalra becenévnek kiírhatod poénból,hogy LANDROver)Az Adriennből meg tetszik az Adri,Enn,Rien,Ada.Lánynévből becézni könnyű,mert lány vagyok xD
de nem kell a névhez fűződjön a becenév...ha van vmi tulajdonságotok,lehet az is...pl stréber vagy és bercinek hívnak,lehetsz STRÉBERci. xD
Bár ez elég gáz lenne xD
9/15 A kérdező kommentje:
Jaj de édes itt mindenki, hogy ennyit írtatok! :) Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen! :$ Most egy bunkó megnyilvánulás sem volt... mégegyszer köszönöm!=) Most jöttünk össze a barátommal. [Roli+Adri] De jól hangzik istenem!:) Puszi mindenkinek..
2010. jan. 12. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!