Parádsasvárra utazunk pár nap múlva. Tudtok jó éttermet, programlehetőséget, látnivalót? Keresek én is, de hátha valami kimaradna, amit érdemes megnézni.
Figyelt kérdés
Parádsasvár környéke is érdekel.2014. aug. 2. 14:30
1/1 anonim válasza:
Szia! Mi Parádóhután szoktunk üdülni,én ajánlom nektek a Parádon található Kocsimúzeumot,szoktak lenni vásárok, vagy még tudok egy pár múzeumot, ha kell dobj meg egy üzenettel, úgy látom júliusban voltak a Palóc-napok is, ott is vannak érdekességek, ha az utóbbiakban szeretnél ellátogatni! Egyébként meg lehet látogatni Parádsasváron az üveggyárat.Strandokat (igaz, ez kiegészítésképpen) ajánlom a bükkszékit, amelyet nem régen újitottak fel, az egerszalókit, vagy akár még az abádszalókit is.. Bodonyban is található számos múzeum, de úgy gondolom, hogy ezek után már tényleg eleged lesz a múzeumőkból, és lehet, hogy még belőlem is. :D Van ott egy horgásztó is, bár fizetős.. Gyöngyösön van az Orczy-kastély, az Oxygen Adneralin park, Lillafüreden van egy erdei kisvasút, a Szent István barlang, bár ott elég hideg szokott lenni, vigyetek magatokkal melegebb cuccokat is! ;) Lillafüredi kastélyszálló, Hámori-tó, vagy nem tudom, hogy milyen messzire szeretnétek menni, de esetleg még a miskolci barlangfürdőt ajánlom, vagy az egri várat még.Egy kicsit sokra sikeredett, de azért remélem megkaptad a kérdésedre a választ, ha még kellenek jó helyek, akkor csak írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!