Franciaországban élők, milyen jelenség lesz augusztusban? Jelenség ami csak minden 823. évben van.
Salut Kedves Julianna!
Mert ügyes vagy."tous les 823 ans"
Én magyarul kerestem, jelenség 823 évenként, nekem semmi érdembelit nem dobott ki, volt *Jelenség* Szűz Mária, a Hold, a csillagok, és egyéb égi jelenségek, de ezek nem 823 évenként volt, van,
Nagyszerű választ kaptam,még egyszer köszönöm.
Bár írtam a kedvesnek, hogy nem értem mire utal az az évszám,* Malheureusement, je ne comprend pas.* osztán küldött egy naptárt amiben összesítette a péntek, szombat, vasárnap. v.is ebben a hónapban 5x lesznek ezek a hétvégi napok. Ma nyaralni ment 2 hétre. Hiányozni fog nagyon. Imádom őt.;)))
Je te souhaite bon week-end, bon repos !
"Malheureusement, je ne comprend pas"
*Je ne comprends pas. Ne felejtsd el az -s vagy -x betűt az egyes szám első személy alaknál a harmadik csoport igeragozásánál! :) (je comprends tu comprends, il comprend. vagy pl. "je vais, tu vas, il va" és "je veux, tu veux, il veut" etc.)
Ha valamit nem értesz meg a barátod leveléből, tudod, hogy szívesen lefordítom.
Très agréable fin de semaine à toi aussi! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!