Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az angliában...

Mi a véleményetek az angliában élő lengyelekről?

Figyelt kérdés
Nyilván erre csak azok tudnak válaszolni,akik maguk is kint élnek/éltek ott egy darabig. Minden érdekelne, mennyire lehetett velük kijönni, hogy beszélték a nyelvet stb. A válaszokat előre is köszönöm:)

2014. júl. 28. 17:49
1 2
 11/12 Singham ***** válasza:

8-as: Na, az elején már megválaszoltad, hogy miért nem találkoztál ilyennel. :) Túl régóta élsz kint. :) Ez a jelenség 2-3 éve kezdődött amiről beszéltem. Meg nem tudom, hogy hol laksz, de szerintem ott még a tényleg dolgozni akaró magyarok jelentek meg.

Meg az út túloldalára való átmenést nem arra értettem, hogy nem akar megtanulni, hanem pont amiatt, amit írtál. A sok magyar viselkedése miatt kint.

Nem hiába van az, hogy a németeknek is kezd telelenni a hócipőjük a magyarokkal. Pedig nagyon szerették alkalmazni a magyarokat, csak hát ott is már elszaladt sokakkal a ló.

Amiről megbeszéltél, hogy elfelejtenek magyarul az egyszerű sznobizmus. Ezzel akarja megmutatni, hogy ő már milyen régóta kint van.

2014. júl. 30. 07:52
 12/12 anonim ***** válasza:

A lengyeleket akiket ismerek, azok kedvesek de a többségük buta is. Van a közelemben (London, Eltham negyede) egy lengyel bolt, aminek tök jó, otthoni CBA-s áruválasztékhoz hasonló kínálata van, megfizethető áron. Ami zavar, hogy az eladók engem néznek furának, hogy nem beszélek lengyelül, hanem angolul. És néha nem értik ha más angolul beszél velük. Szerencsére az angoluk érhető ugyanakkor vicces.

Ha lengyelül köszönsz nekik, akkor még jobb fejek. De pl. volt egy lengyel ismerősöm, aki magyarul köszönt.

Aki Angliában él, annak legalább egy lengyel kollégája van, aki Marcin/Pawel/Janusz nevű.

OFF: A magyart 2-3 éves kintlét után beszélni nem akaró magyarokat nem tudom komolyan venni, inkább kiröhögöm. Hiába erőlködik, hogy helyinek nézzék, a kínézetből, öltözködésből is látszik, ha valaki nem angol.

2015. dec. 25. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!