2/11 anonim válasza:
Ez milyen kérdés?
Miért szeretnél német gyereket?
3/11 anonim válasza:
Ha csak azért akarsz mert van közöttük szőke hajú kék szemű, akkor azt kell mondjam csak felvágni akarsz.
Másra nem tudok asszociálni, 10 ujjuk van azoknak is, és 2 fülük.
4/11 A kérdező kommentje:
Német élettársam van, jelenleg Németországban élünk, de pár év múlva Magyarországra költözünk és felvillanyoz a gondolat, hogy a gyerekem félig német lesz és a német is az anyanyelve lesz, német rokonai is lesznek stb stb:) Egyszerűen szeretem ezt a nyelvet, szeretem Németországot, az egész tökre izgi :))
2014. júl. 26. 19:26
5/11 A kérdező kommentje:
És mivel egyre többen vagyunk magyarok külföldön, egyre több vegyes házasság lesz és csak szerettem volna megkérdezni, hogy más is úgy be van-e lelkesülve ezzel kapcsolatban mint én.
2014. júl. 26. 19:28
6/11 anonim válasza:
Én inkább angol gyereket szeretnék. Az legalább úgy szólhat be Obamának az anyanyelvén, hogy az érteni is fogja :D
7/11 anonim válasza:
Én hollandra vágytam, majd később négerre. Aztán kinőttem ezeket a dolgokat, magyar gyerekeim lettek, magyar névvel és még büszke is vagyok rájuk. :) Bár a szőke kék szemű lányom időnként reklamált, hogy miért nem néger az apja, mert akkor erős haja lenne. :))
8/11 anonim válasza:
Válaszold neki, hogy akkor meg azért reklamálna, hogy miért nem német a fater, mert akkor szép kék szeme lehetne :D
9/11 anonim válasza:
Vagy azt is válaszolhatnád, hogy félvérként egyik oldal sem fogadná el teljesen. A folyton rasztásodó haj sem lehet egy leányálom. A jellemzően nagy fenék sem éppen az európai ideál.
10/11 anonim válasza:
14 évesen japán férjet akartam, és arra gondoltam, milyen szép kis félig japán, félig magyar gyerekeink lesznek. Persze "kinőttem" ezt a vágyat.
Németre nem vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!