A huszonévesek, mik voltak a ' mi időnkben'? Mik vannak most?
Szóval voltak a diszkósok,rockerek,punkok,tán idevehetjük a gothokat,bár szerintem az ő számuk elenyésző volt,most meg tán méginkább(?). Skinheadek. Akkor jöttek az emok.
Most van valami yolo,swag. Még mi?:D Csak nekem olyan,mintha rockerekből is kevesebb lenne?
Igazából rádöbbentem,hogy totál nem vagyok képben a mostani tizenéveseket illetően. Azt sem tudtam mi az a yolo.:D Ezért érdekel.
Vannak a #swag gyerekek.
Jellemzőik:
- deszkáscipő
- térdgatya / extrasimulós farmer
- póló / atléta - de 0 izomzat
- bárgyú fej
- baseball sapka
- hanyag, "jaj de laza vagyok, mindjárt szétesek" beszédmód és viselkedés
- a faj potenciális képviselője: Justin Bieber
Vannak a páwák, az enyhén feminim férfiak
Jellemzőik:
- kínosan ügyelnek az öltözködésükre, hajukra, mindenre
- jellemző frizura az ún. "ecsetfej"
- márkás cuccok, elegáns kivitelben
- gyakran láb borotválva, hónalj borotválva, mellkas borotválva, kb. minden borotválva
- gyakori hajlam selfie készítésére
- enyhén kényeskedő, de ezzel elegyített bunkó beszédmodor
- a faj potenciális képviselője: VV Aurelio
Vannak a goth gyerekek.
Jellemzőik
- sötétség kívül (és gyakran belül is)
- fekete cuccok, hosszú, fekete haj
- goth, dark metal zene
- mélyebb tónusú beszéd, tettetett komolyság
- holtsápadt bőr
- piercingek, fülbevalók minden mennyiségben. Ha anyuci nem engedi, akkor ráfogni, hogy a piercingnélküliség egy külön stílus.
- általában csak egymással kommunikálnak hosszabban
- potenciális képviselő: nem ismerek senkit, aki ilyen stílussal magasra kapaszkodott volna. A tinipcsáknak általában nem jönnek be, vagy ha igen, akkor nekik nem jönnek be a tinipcsák, és ezért a tinipcsák is azt mondják, hogy de gáááázak.
És a letűnő korszak utolsó maradványai (kb, mint a tündék a LoTR-ben):
emók
rockerek
hipsterek
Ők felszívódnak a fenti fajcsoportok egyikében, vagy pedig felnőnek, és tudomásul veszik, hogy attól, hogy beállnak egy többtízezres sorba és teljesen eldeformálják a személyiségüket, még nem lesznek egyediek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!