Jó Győrben lakni?
Figyelt kérdés
Miért szereted, vagy miért nem szereted? Lehet profitálni valamit abból, hogy közel az osztrák határ?2014. júl. 23. 16:42
1/3 anonim válasza:
Én személy szerint nagyon szeretem, a belvárosban (ami egyébként gyönyörű) nagyon sok a program, például a nyárzáró koncerten Tom Jones fog fellépni ingyen (!), viszont szerintem ha munkáról van szó, akkor nem a osztrák határ közelségéből, inkább az audiból lehet profitálni, viszont oda meg azért annyira nem egyszerű bekerülni. Ennek ellenére szerintem van munkalehetőség bőven. Jó iskolákban is bővelkedünk. Viszont, hogy egy kis negatívumot is mondjak, a tömegközlekedésen lehetne mit javítani (bár szerintem az sosem lehet mindenkinek tökéletes), illetve egyes városrészek közbiztonsága hagy némi kívánnivalót maga után, bár ép eszű ember nem is igen mászkál arrafelé, főleg nem éjjel, de szerintem nem rosszabb itt, mint bármelyik másik vidéki nagyvárosban. Összegezve: nagyon jó város, csak ajánlani tudom!
2/3 anonim válasza:
Én szeretek, szép, modern város.
Ami rossz itt:
-borzasztó tömegközlekedés. Nincs is bérletem, felesleges.
-Minden tele van négerekkel (közel van egy menekülttábor), akik kapnak pénzt és egész nap lógatják a lábukat a belvárosban és az Árkádban.
-Rengeteg a cigány, szerte az egész városban.
3/3 anonim válasza:
Hát igen, a menekülttábor közelsége, meg a betelepült kisebbség. Bár az utóbbi mindenhol van, és itt jóval kevesebb, mint K-en.
Szép a belváros, hangulatos. Az Audinak nagyon sokat köszönhet a város, rengeteg munkahelyet, és nem kevés pénzt fektetnek a sportéletbe és a városfejlesztésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!