Hmm.
Változó.
Az Idő című versed nagyon tetszett. Igaz, a vigyorog szó számomra nem illik bele a műbe, de gördülékeny, fülbemászó, és az utolsó sorok olyan ringatóak, mintha én is felszálltam volna vele a hajóra.
A Sztárgyárról már kevés ilyen szépet tudok elmondani. Számomra ez nagyon erőltetett, maga a téma is, maga az, hogy mennyire oda szeretnél mondani nekik. Itt is az utolsó két sort tudnám kiemelni ("kiből bulvársztár lesz,
a másokból meg lekvár.") ami sokat javított számomra a versen, ami addig amúgy nem fogott meg. Szeretem ezt a lekváros dolgot. : )
A Léleklabirintus is dallamos, kellemes olvasni, de annyira nem megkapó - kivéve, szokásosan, az utolsó sorokat. Valahogy a befejezést nagyon jól eltalálod.
A Tücsökzene annyira nem jön be, de itt én lehetek a ludas, nem szeretem, ha (egy versben) nem történik igazán semmi. A vöröslő tűzgolyó azért király. : )
Nekem a tücskös tetszik, mert hüllőket etetek.
A tücskök néha elszöknek és 42 decibellel ciceregnek egymásnak a szoba egyik végéből a másikba.
Megnyugtató amikor azt írod, hogy a napon abbahagyják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!