Mit gondoltok a kinaiakrol?
ma 16:12, - jaja, a te nagy demokráciád aztán marha jól működik, 100 milliós végkielégítést kapnak a bkv-nál papírokat tologató sokadrangú arcok,a buszok fele meg elrohad, a tömegközlekedés meg leáll...
Tudod ez a te marha jó demokráciád miatt van, ahol senki nem fél semmitől, mert úgy sincs semminek következménye, ezért mindenki bátran szemenköpi a másikat.
Köszönjük, egyre többen nem kérünk ebből.
Kínában akik mérget kevertek a tejbe, egy-kettőre kivégezték őket, a drogosokkal együtt.
Tudod én inkább élnék egy ilyen "középkori zsarnoki" államban.
Mikor ébrdetek már föl hogy tönkreb*sszátok a világot,hm? Vadbarmok
Ja, és jólenne ha észrevennéd hogy a te demokráciád eddig a világon sehol nem működött...az egy másik dolog, hogy ráerőltetik egy államra, vagy népre, ez még nem jelenti azt, hogy működik is.
Ja és még valami a nagyokosoknak: a demokráciának nem csak a diktatúra az alternatívája...
De valahol sajnállak titeket, éltek egy üvegpalotában, ami ugyan kényelmes, de nagyon pici és hamarosan elfogy az élelem is.....és elképzelni sem tudjátok, hogy az üvegpalotán túl is létezik ám élet
A válasz megírásának időpontja: ma 16:12
"A japánok megszűntek japánok lenni attól, hogy átvették a parlamentáris demokráciát és rendben vannak náluk az emberi jogok? Nem, csupán elérték a nyugati fejlettségi szintet."
De, kezdenek megszünni. A japánok korábban rendkívül tisztelettudó, keményen dolgozó nép volt. Mostanában a fiatalok egyre inkább a nyugati értékrend szerint élnek, és nem foglalkoznak a hagyományokkal, illetve a világhíres tiszteletük is megkopott. (Persze európai szemmel még mindig rendkívül tiszteletudók és dolgosak, de a korábbi szint erősen megcsappant). Korábban a japánoknál alig találtál elhízott embert. Egészségesen éltek, hosszú ideig. A mai fiatalok náluk is egyre inkább elhízottak, túlsúlyosak (nyugati kajákon élnek), és problémákkal küszködnek. A nyelvükben egyre-másra jönnek elő az angol és egyéb jövevény-kifejezések, akárcsak nálunk magyaroknál.
Mitől nevezel egy népet japánnak (vagy bármi másnak), ha a nyelve, a szokásai, az életmódja ugyanazok, mint egy másiké, és már nyomokban sem emlékeztet a korábbira???
"Mit mondtál volna, ha egy amerikai azt fejtegeti 1989-ben, hogy Magyarország ne legyen nyugati típusú demokrácia, mert a Grósz Károly vezette pártállam az a sajátos magyar kultúra esszenciája, és ez az ország menthetetlenül elveszti sajátos magyar jellegét, ha megszűnik a komcsi diktatúra?"
Az a bibi ezzel, hogy ez nem magyar találmány és nem magyar sajátság.
"Ez az "ők egy másik kultúra" nagyon csúszós dolog. A demokrácia, a jogállam, a törvényesség MŰKÖDIK."
meg a nagy lópikulát működik. Ugyan nézz már körül!
"nem hiszek abban, hogy Kína egy olyan különleges ország, ahol nincs szükség törvényességre, demokráciára, jogokra stb., hanem jó lesz ott a középkori zsarnokság modernizált változata is, "mert az Kína"."
Egy szóval sem mondtam, hogy nincs szükség ott rendre. Csak azt mondtam, hogy nem feltétlem a mi rendünk kellene nekik.
20:38
"Az a bibi ezzel, hogy ez nem magyar találmány és nem magyar sajátság."
A kommunizmus talán kínai találmány?
18:53
Az világos, hogy semmit sem tudsz Kínáról.
"Az világos, hogy semmit sem tudsz Kínáról."
Bocsáss meg Le Taj Pó kung-fu mester, te aki évtizedeket éltél ott. Na okosíts már...pf
Jaja, igazad lehet....de ez érdekes, kíváncsi vagyok mikor vágják a fejemhez hogy jobbikos vagyok, ami azért is lenne érdekes, mert a jobbik álláspontja Kínáról pont hogy 180 fokos ellentéte annak, amit én leírtam.
De az ilyen embereket mindez nem zavarja, ha zsidó lennék, akkor is le jobbikosoznának, és mindez azért van, mert régen hülyék voltak, és azóta vettek egy 360 fokos fordulatot =)
A válasz megírásának időpontja: ma 17:28
Hol írtam, hogy a kommunizmus kínai találmány? Légyszi, mutasd már meg. Köszi.
(Egyébként megtennéd, hogy a három válaszodat legközeleb egybe írod? Ha többen is írnak aközben, miközben írod a sajátjaidat, eléggé követhetetlen lehet az egész egy idő után.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!