Kik az illuminátusok bábjai?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 00:12
1/5 A kérdező kommentje:
Mitől lesz valaki Illuminátus?
2014. júl. 19. 00:16
2/5 hollófernyiges válasza:
Nem tudom kik a bábjaik, de gratulálok kérdező, abba az 5%-ba tartozol, aki helyesen írja le az illuminátusokat (és nem betű szerint veszi az angolból illuminatiként).
3/5 anonim válasza:
Az egész emberiség.
Ajánlom nézz mélyebben utána a dolgoknak..
vilaghelyzete blogspot com
4/5 A kérdező kommentje:
Igen ismerem az oldalt, de szeretném másokkal átbeszélni, vagy mi.
Oké a médián keresztül, mégis olyan hihetetlen, hogy ennyire egyszerű az emberek manipulálása.
https://www.youtube.com/watch?v=k5bGRbCiU4c
Ezek szerint, mindenki kisebb nagyobb mértékben, az egész emberiség?
De mégis ki számít Illuminátusnak?
Én évekkel ezelőtt megelégeltem a tévéből folyó szennyet és ezért még fizessek is, egyébként is mindig ugyan az megy rajta évek/évtizedek óta.
Van ez a Mickey Mouse Club, ezeknek a gyerekeknek a szülei vajon tudták mire használják fel a gyermeküket?
2014. júl. 19. 17:11
5/5 A kérdező kommentje:
Az igazság az hogy a googleben néztem meg hogy írják…schade
2014. júl. 19. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!