Dancsó Péter zsidó- és cigányellenes?
Figyelt kérdés
Sok videójában vannak erre apró utalások, de nem tudok róla, hogy nyíltan kimondta volna. Viszont minimális kutatómunkával rá lehet jönni, hogy jobbikos.2014. júl. 7. 17:52
11/12 anonim válasza:
Ezt nem szokták reklámozni. Ezért van némi rossz híre a társaságnak. Az mondjuk való igaz, hogy Tomcat modora (szerintem) egy kicsit nyers, illetve eléggé tüske az igazságszolgáltatás fenekében, de alapvetően pozitív dolog, amit csinálnak.
12/12 jalsopeti válasza:
Először is nem hinném, hogy baj lenne, hogy jobbikos. Amúgy hogy ha valaki jobbikos az nem feltétlenül jelenti azt hogy rasszista. Szerintem nem teljesen az max. Cigányellenes, de ettől szerintem még lehet jó videós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!