Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek szépek az arab...

Szerintetek szépek az arab lányok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 17:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
5%
Én is toltam félig arab sunával;) Nekem bejött, modell volt a drága:D
2010. jan. 7. 01:12
 12/23 anonim ***** válasza:
35%

Nem szépek, viszont a zsidó lányokhoz hasonlóan igen buják vagyis nagyon szeretnek szerelmeskedni és sokan vannak. A kérdés az, hogy te mit szeretnél :P ???

Szerintem a fehérbőrü, vörös vagy szőkésbarna lányok szebbek, kevesebben is vannak.

2010. jan. 7. 11:45
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be.
2010. jan. 7. 13:03
 14/23 anonim válasza:
100%

kultúrbunkok!csak ar arab NŐK EGYRÉSZE van letakarva a lányok nem!én is félig arab avagyok és bár a lány a képen nem a legszebb, de szerintem (és tapasztalatom szerint is)a magyar fiúknak nagyon bejönnek az "ilyen" lányok

amugy az te vagy a képen?

2010. márc. 23. 23:11
 15/23 anonim válasza:
jah és arab avgyok mégis elégvilágosbarna göndör hajam van...
2010. márc. 23. 23:12
 16/23 anonim ***** válasza:
Csak azokról tudok véleményt mondani, akik láthatóak. Ilyenek is, meg olyanok is. Mint mindenhol máshol a világon.
2010. márc. 24. 07:41
 17/23 A kérdező kommentje:
a tegnap 23:11nek nem én vagyok a képen. nekem más milyen származásom van de nincs sötét bőröm...csak azért kérdeztem meg mert érdekelt. Ez amugy tényleg igy van h a magyar pasik bírják az arab/keverék lányokat.
2010. márc. 24. 14:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Hajjaj, de még mennyire bírjuk. Nekem is van egy.
2010. júl. 23. 08:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Hatalmas nagy pinaszőrük van,meg sötétszürkés árnyalatú csiklajuk. Nekem ez azér annyira nem tetszik,de volt már amelyik tetszett azért úgy ahogy. Araboknak amugy olyan jellegzetes arcvonásuk van,kissé cigányos genetikájuak, nekem ez nem annyira jön be vágülis. Én világosabb bőrű barnahajú rózsaszín puncisokat szeretem leginkább.
2010. okt. 7. 09:26
 20/23 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok. Az utolsó téved. Az én magyarab barátnőm egyáltalán nem olyan, mint ahogy leírta az utolsó.

Csupasz és pink :)

2010. okt. 7. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!