Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a vélemény Nostradamus...

Mi a vélemény Nostradamus jóslatáról?

Figyelt kérdés

Pontosan arra gondolok, hogy állítólag 2010. novemberében kitör a 3. VH és iszonyatos borzalmakat jósolnak...

Ki hogy áll az ehhez hasonló dolgokhoz?

2010. jan. 6. 09:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nostradamusba bármit bele lehet magyarázni és bele is magyaráztak sokan sok mindent.

Világháborút 1994-re és 1999-re magyaráztak bele legutóbb.

Egyébként Nostradamus azon kívül, hogy írt néhány vicces abszurd versikét, amiket egyesek ma nagyon fontosnak tartanak, egy tehetséges alkimista volt, akinek időtálló kémiai felfedezései is voltak.

2010. jan. 7. 10:30
 12/13 anonim ***** válasza:

"Ebben nagyon igazad van!! Viszont azzal magyarázzák a homályosságot, hogy akkor még ugye nem volt repülő, toronyház stb..."

És??

Repülő csészealj sincs, mégis tudunk róla beszélni, elefánt méretű egér sincs, mégis tudunk róla beszélni, teleportáló szoba sincs, mégis tudunk róla sci-fiket írni. A tiszta, világos megfogalmazásnak sosem volt gátja, ha bizonyos dolgokra nem volt frappáns kifejezés. Mert körül lehet írni. Repülőgép helyett pl. lehet óriási műmadarakat mondani, amiken emberek lovagolnak. Tornyok meg Nostradamus idejében is voltak már.

2010. jan. 7. 10:33
 13/13 anonim válasza:
én elolvastam az egész jóslatát, és szerintem elgondolkottó..... az a tény,hogz kitör a világhábóru eléggé valószinütlen mert nem vagyunk már annyira barmok ( remélem) hogy igy összevissza atomozzuk egymást..lehet ,hogy lessz valami de nem fog szerintem minket érinteni....de állitolag olyan dolgokat is megjosolt amik beteljesültek....de azis lehet ,hogy valaki kitalálta az egészet...de az a tény,hogy urlényekkel fogunk értekezni abban lehet vlmi..:-/ mert egyszer csak raakadunk egy ilyen ertelmes civilizaciora..
2010. márc. 22. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!