Miért ilyenek az osztálytársaim? Miért ilyen gyerekesek?
A Z generáció hölgyeim és uraim! Sajnos kedves kérdező, ez a generációt főbb jellemzője + a nárcizmus. Szerencsére az én egykori osztályomban más problémák voltak, de átérzem a helyzetedet.
Irtó hülyén és hasztalannak fog hangzani a mondandóm, de szokd meg. Középiskolában is még sokáig ez a helyzet. Alkalmazkodni kell, de nem bárányosodni! Azaz, ne válj olyanná, mint ők. Persze most azt mondod "Isten ments" de sajna sok értelmes gyerek ennek a birkaszellemnek lett alárendelve. Te ne ess ebbe a csapdába.
Amúgy konkrétan nem válaszoltam a kérdésedre, de túl hosszú lett volna a média és a biológia együttes hatását leírni kivetítve a mai fiatalokra. Remélem, hogy ha nem is segítettem, de meghallgatásra került a válaszom.
és akkor én miért nem vagyok olyan mint ők?
én már nem érzem magam gyereknek
Gyereknek gyerek vagy, csak korán érő, meglátásom szerint.
Általában a magadfajták kezdik el először építgetni a jövőjüket, és a sikerük csak azon múlik (ebben az időszakban) hogy mennyire erős az akaratuk céljaik eléréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!