Ha valakit hívsz és nem veszi föl, hányszor csörgeted meg?
Figyelt kérdés
Múltkor ledöbbentem: 7-szer hívott egymás után a barátnőm,pedig tudja hogy sokáig alszok szünetben és esélytelen hogy felvegyem.2010. jan. 5. 18:28
1/4 anonim válasza:
Ez pusztán attól függ ,hogy mennyire fontosat szeretnék neki mondani.De általában 1x végigcsörgetem és leteszem ezután vagy visszahív vagy dob egy sms-t vagy ha nem ér rá akkor vagy kikapcsolja a telefont előtte vagy kinyomja.
2/4 anonim válasza:
Hacsak nem akarok neki valami fontosat mondani akkor csak 5ször csengetem ki. Ha fontos lenne,hogy felvegye akkor végig csengetem. Ha nem vette fel megpróbálom később.
3/4 A kérdező kommentje:
Én ha nagyon fontosat akarok közölni akkor 2x felhívom és ha még akkor se veszi fel akkor sms-t írok. Szerintem fölösleges zsinórban 20x hívni valakit ha úgysem veszi föl...
2010. jan. 5. 19:20
4/4 anonim válasza:
Én egyébként is sms-párti vagyok,m nyilvános helyen inkább írok smst,minthogy hallják miről beszélek. + én sem tudhatom mindig h alkalmas pillanatban telefonálok-e,szóval nekem jobb az sms,és én is jobban szeretek smst kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!