Németországban miért van sokkal több férfinek fülbevalója, mint máshol?
Figyelt kérdés
Itt élek és észrevettem, hogy minden második férfinek van...főleg az idősebb generációra jellemző. Ez mit szimbolizál? Mert gondolom, hogy a melegséghez semmi köze.2010. jan. 5. 16:39
1/4 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Én ezt még észre sem vettem! Pedig jártam már Németországban. Persze, nem kizárt, hogy nem egy korosztállyal találkoztunk.
2/4 anonim válasza:
Hogy mit szimbolizál? Tudtommal régen annak a tengerésznek lehetett fülbevaló a bal fülében, aki áthajózta az egyenlítőt. Ez bizonyos rangot, jártasságot jelentett. Hogy a Németeknél mért hordják többen, azt nem tudom, gondolom nem ezért...:-)
Divatból.
Üdv.
3/4 anonim válasza:
Én pedig úgy tudom, h van köze a melegséghez, de nem mindegy, h melyik fülében van, azt most nem tudom, h melyik jelenti azt, h buz1.Azt hiszem ez régen vmi jel volt, h fölismerjék egymást.....és hát Németországtól nem annyira áll távol a melegség, úgy hogy nem csoda, h ott sokaknak van xD
4/4 A kérdező kommentje:
Az a furcsa, hogy házas férfiak fülében látom...egyébként úgy tudom, hogy a bal fülben a fülbevaló utalhat a melegségre, de hát akkor a fodrászom, főbérlőm és még nagyon sok férfi meleg lenne. Tegnap ügyet intéztem, és az ügyintéző egy 55-60 körüli férfi volt, akinek eléggé feltűnő köves fülbevalója volt. Szóval azt sem lehet mondani, hogy egy bizonyos rétegnek van csak...
2010. jan. 6. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!