Mit gondoltok a pirézekről?
ez mar regi!:D
de kivancsian varom, hatha valaki elkezdi szidni oket...
Én viszont megmondom az őszintét: ritka mocskos banda!!
Én már csak tudom... De hagylyuk most, nem nyilatkozhatok!
1. Rendkívül szimpatikus emberek, négy ismerősöm is oda vándorolt ki, én is jövő héten indulok, nagyon jó ott az élet, nem olyan bunkók, mint a magyarok, stb...
2. Rohadt mocskos ingyenélő banda, bevándorolnak ide és lopnak folyamatosan, a szomszédomhoz is kétszer betörtek az elmúlt egy hónapban és biztos, hogy a tavaly ideköltözött piréz család volt...
3. Láttam egyszer egy filmet róluk a National Geographic-on és nagyon megfogott a kultúrájuk, tervezem, hogy jövő nyáron elutazom hozzájuk és megnézem a templomaikat, mert egyszerűen gyönyörűek és...
4. A magyarok legősibb rokonai, akik még a Pangea idején itt éltek Magyarország területén és bizonyítható, hogy a mi ősi rovásírásunkkal rokon írást használtak, ezt a sámán mondta nekem és mutatott is bizonyítékot rá...
Na, aki ezektől lényegesen különbözőt tud kitalálni, az nagyon tudhat valamit. Vagy csak utánaolvasott az interneten a pirézeknek ;-)
lopnak, csalnak, hazudnak és csak a segélyből élnek
Majd gyün a jobbik meg a gizdagárda aztán majd jól nem lesznek pirézek
meg szaporodnak is direkt, me akko több a segély
Utálom őket!
Hogy miért? Csak mert tipikus magyar felfogásom van.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!