Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a pirézekről?

Mit gondoltok a pirézekről?

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 21:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kedves emberek, én félig piréz vagyok és mivel apukám Piréziában él, gyakran vagyok ott:DDD
2010. jan. 4. 21:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kedvelem őket, 4 évet éltem Piréziában és azóta is sokat látogatok el oda.Nagyon szép a piréz nyelv, nagyon kedvesek a pirézek :DDDDDDDDDDDDDDD lol
2010. jan. 4. 21:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

ez mar regi!:D

de kivancsian varom, hatha valaki elkezdi szidni oket...

2010. jan. 4. 21:58
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Én viszont megmondom az őszintét: ritka mocskos banda!!

Én már csak tudom... De hagylyuk most, nem nyilatkozhatok!

2010. jan. 4. 21:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Rendkívül szimpatikus emberek, négy ismerősöm is oda vándorolt ki, én is jövő héten indulok, nagyon jó ott az élet, nem olyan bunkók, mint a magyarok, stb...

2. Rohadt mocskos ingyenélő banda, bevándorolnak ide és lopnak folyamatosan, a szomszédomhoz is kétszer betörtek az elmúlt egy hónapban és biztos, hogy a tavaly ideköltözött piréz család volt...

3. Láttam egyszer egy filmet róluk a National Geographic-on és nagyon megfogott a kultúrájuk, tervezem, hogy jövő nyáron elutazom hozzájuk és megnézem a templomaikat, mert egyszerűen gyönyörűek és...

4. A magyarok legősibb rokonai, akik még a Pangea idején itt éltek Magyarország területén és bizonyítható, hogy a mi ősi rovásírásunkkal rokon írást használtak, ezt a sámán mondta nekem és mutatott is bizonyítékot rá...

Na, aki ezektől lényegesen különbözőt tud kitalálni, az nagyon tudhat valamit. Vagy csak utánaolvasott az interneten a pirézeknek ;-)

2010. jan. 4. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítés az előző válaszomhoz: akik előttem írtak, azokét nem láttam, mert sokáig tartott begépelni :-)
2010. jan. 4. 22:00
 7/13 anonim ***** válasza:
96%

lopnak, csalnak, hazudnak és csak a segélyből élnek

Majd gyün a jobbik meg a gizdagárda aztán majd jól nem lesznek pirézek

meg szaporodnak is direkt, me akko több a segély

2010. jan. 4. 22:03
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Utálom őket!

Hogy miért? Csak mert tipikus magyar felfogásom van.

:D

2010. jan. 4. 22:16
 9/13 anonim ***** válasza:
43%
Látjátok, az efféle szerzetek miatt alakult meg a Jobbik is!!! Ők tisztán látnak, gyertek kövessük őket! Utánam mindenki!
2010. jan. 4. 22:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kártékony népség. Ahol megjelennek, mindenhol pusztulás, sorvadás, államcsődök járnak a nyomukban. A nem pirézeket lenézik, és alacsonyabb rendűnek tartják. Meg akarják kaparintani a világ szívét, a Kárpát-medencét is, amit úgy akarnak elérni, hogy megosztják a lakosságot, aztán a kialakult káoszban átveszik a hatalmat, és megalakítják Nagy-Piréziát. Szerencsére a Zombik rajtuk tartják a szemüket, és nem hagyják, hogy ez bekövetkezzen. Ne barátkozz a pirézekkel! Ha igaz hazafi vagy, szavazz a zombikra!
2010. jan. 4. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!