Körülbelül 4 éve vagyok rock és metal rajongó,és kb. 2 éve érdeklődöm a goth iránt. Mondjuk úgy,jól utánaolvastam a neten hogy milyenek voltak a kezdetek,és egyvalamit nem értek.
Alapvetően,ez egy olyan stílus,ami a divat ellen van. Akkor miért néz ki minden 2. goth kiscsaj ugyanúgy?
Hová tűnt a "divat nem divat többé"?
2010. jan. 4. 17:13
1/5 anonim válasza:
Sajnos,ha megnézed, ma már az majdnem az összes stílus (főleg a rock) eldivatosodott. Az a baj a gothokkal, hogy sokukon nem is néz ki jól a ruha, nem is vágják a témát, és mégis úgy öltözködnek, mert makettek. Mikor nekem ilyen stílusú ruháim voltak, az összeset magam varrtam... Szóval ennyit a divatolásról. Könnyebb a boltban a "goth" stílust megvenni. Nézd meg milyen kérdések vannak itt is: "mi nem hiányozhat egy rocker lány ruhatárából". Nem értik meg, hogy ez nem az öltözködésről szól. Melelsleg meg azért néznek ki ugyanúgy mert a boltokban is ugyanolyan ruhákat kapni. Ahelyett hogy kreatívak lennének,nem kell egy ruha átalakításhoz nagy tudás. Tisztelet a kivételnek.
2010. jan. 4. 17:29
2/5 anonim válasza:
Nálam már az leverte a biztosítokot hogy a rózsaszín pólón strassz kövekkel halálfej van kirakva...feháborító!
Legközelebbi trend a 16 soros STEEL bakancs(rózsaszín)Hello Kitty figurákkal...szánalamas
2010. jan. 6. 11:50
3/5 A kérdező kommentje:
vaterán láttam múltkor rózsaszín martens tornacipőt xd amúgy szerintem a rózsaszínnel önmagában nem is lenne gond,nem kell mindig feketében lennie még egy rockernek sem,csak ez a szín már össze van kötve szinte a "cukisággal" és "trendiséggel",sajnos
hello kitty meg tök komoly goth verzióban:D Goodbye Kitty:D
2010. jan. 6. 18:02
4/5 anonim válasza:
Én szeretek fekete ruhában lenni, de a mostanra sikeresen eljutottunk odáig az eldivatosodás terén, hogy egyszerűen néha szégyellem, ha valaki rokkernek néz...(hosszú haj, borosta, Tool-os pulóver, meg ánblokk fekete ruha, mondjuk a Toolos pulóverem van vagy 2-3 éves szal elég szakdtas, nembaj... ha kiszakad már alteros leszek... /irónia erősen/) Gondolom a gótsággal is ez van..
2010. jan. 10. 17:16
5/5 anonim válasza:
én goth vagyok, és tökéletesen egyet értek..már már szörnynek kell lenni ahhoz, hogy gothok legyünk.. a kinézetre gondolok..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!