Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jártok színházba? Nincs...

Jártok színházba? Nincs kedvetek beszélgetni velem a színházi élményeitekről? Én is járok színházba, de az élményeket nincs kivel megosztanom.

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 12:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, miért nem közvetít már (élőben...) ilyeneket egyik tv sem! Inkább jót tenne a színházaknak is, reklám, a közszolgálati tv-k is végre önmagukat adhatnák a saját kis közönségüknek, ami lehet, hogy hirtelen meg is ugrana, a sok kitikkadt lélek miatt...
2010. jan. 4. 16:06
 12/14 anonim válasza:

Én utoljára a József Attila színházban láttam a kölcsönlakás visszajár című vígjátékot.

Egyszerűen zseniális

A végére már fájt a rekeszizmom a sok nevetéstől..

nagyon ajánlom minden korosztájnak...12<

2010. ápr. 13. 21:45
 13/14 anonim válasza:
korosztály....bocsbocs...
2010. ápr. 13. 21:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretek színházba járni főleg a az Operettszínházba de elég messze lakunk (Nyíregyházán) és így eddig csak 2-szer voltan de mindig szuper volt. Először a Rómeó és Júliát néztem meg (örök kedvenc marad) azután a Szép nyári napot.Arra hajtok hogy szülinapom környékén a Rebeccára elmenjek az anyukámmal!!!

13/L

2010. júl. 29. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!