Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy írjak fogalmazást a...

Hogy írjak fogalmazást a legfőbb vágyamról?

Figyelt kérdés

Tehát, azt a feladatot kaptam hogy írjam le mi a legfőbb célom az életemben. Nem tudom hogy álljak neki. Az oké, hogy éttermet szeretnék vezetni, az lenne a célom, de nem tudom hogy ezt hogyan írjam le.

16/F

2014. jún. 20. 09:54
 1/2 anonim ***** válasza:

'Vannak messze előretekintő céljaim, és vannak a jelenben élő céljaim, vágyaim. Ez utóbbi az, hogy érzékletesen kifejtve leírjam a távoli jövőre tervezett célomat.

Ha étteremben vagyunk, figyelem a rám és a többi emberre gyakorolt hatásokat. Keresem, mi az, ami jó volt és miért, mi az amit máshogy tennék. Az ételek elkészítése érdekel, mi az ami harmonikus és laktató, milyen fűszerek kellenek a különféle ételekhez, hogy segítsenek az ízeket érvényesülni? De nem csak az ételek minősége, hanem a hely kialakítása, a hangok, a fények a színek együttes hatása az étkező emberekre. Mit tennék máshogy? És hogyan? Szeretnék egyszer valódi döntéshelyzetben lenni, étteremvezetőként. ' Ilyesmi.

2014. jún. 20. 10:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. jún. 20. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!