Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek húzos, hogy a...

Szerintetek húzos, hogy a barátnőmmel 16 éves és én aki 15 éves vagyok, siófokra szeretnénk menni? Ebből lehet valami baj? Mármint rendőrségi ügy vagy valami? Szülői felügyelet nélkül értettem ezt.

Figyelt kérdés

2014. jún. 19. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Tisztességes viselkedés mellett nem hinném. Ha pedig nem lesz családi botrány a kirándulásból, akkor megint nem lehet gond.
2014. jún. 19. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Kérdés, hol éltek. Siófokhoz képest, úgy értem. De ettől függetlenül, lehet belőle baj! Nagyon is! Mert bármennyire is tisztességesen viselkedtek, attól a tény, miszerint gyerekek vagytok, még tény marad! Ne érts félre, nem fikázni akarlak. De sajnos nagyon sok veszélynek lennétek kitéve, és itt nem a rendőrökre gondolok! Sok aljas, semmirekellő ember van a világon, és bármennyire is másképpen gondolod ezt, de nekik csak könnyű préda vagytok! Nagyon csúnya vége is lehet egy ilyen kalandnak!

Persze az sincs kizárva, hogy szerencsétek van, és probléma nélkül megússzátok.

De akkor még mindig ott a másik dolog, hogy mindkettőtök szüleinek ez az időszak, amig távol vagytok, a földi pokol lesz! mert hülyére fogják aggódni magukat, és amíg Ti jobbik esetben jól elbulizgattok, ék totál be fognak kattani. Nem beszélve arról, hogy ha ne adjIsten valami baj történik, abba belerokkannak! Magukat fogják érte okolni, és egész életükben szenvedni fogják az ötletetek következményét!

Szóval én nagyon azt javaslom, fontoljátok meg alaposan, és tegyetek le erről! Hidd el, veszélyesebb, mint gondolod! És gondolom a barátnődnek sem akarsz rosszat, ugye?

2014. jún. 20. 23:07
 3/4 anonim válasza:
Én 17 vagyok, lány. A barátom 16 éves. Mi is Siófokra mentünk nyaralni, a szüleink felhívták a hotelt hogy egyedül megyünk és nézzenek ránk a recepcióról hogy egybe vagyunk e, nem iszunk, józanok vagyunk, viselkedünk normálisan, stb. De ha nem csináltok balhét, semmi baj nem lehet belőle. Csak aztán ésszel.
2014. aug. 1. 10:47
 4/4 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Egyébként mi barátommal Egerből mentünk. Az meg Siófoktól jó messze van, az ország másik végében.
2014. aug. 1. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!