Ötletek öregek otthona?
Figyelt kérdés
6-8 idős nénivel kellene naponta 1-2 órát beszélgetnem, nekem és a barátomnak. Alig van tapasztalatom ilyen téren, mégis milyen témákat hozhatnék fel? Nagyon jó fejek, meg viccesek, és kedvesek.2014. jún. 18. 12:35
1/6 anonim válasza:
Én is imádom az öregeket!Mi ez valami meló?Ilyet szivesen vállalnék én is:) Szóval:nagyon szeretnek beszélni a gyerekkorukról,az első szerelemről,a házasságról:)
2/6 A kérdező kommentje:
Közösségi szolgálat. :D
2014. jún. 18. 12:47
3/6 anonim válasza:
Imádnak a múltról mesélni,mikor ők voltak gyerekek,meg ifjak,.Elég,ha meghallgatod őket.És néha visszakérdezel.
4/6 anonim válasza:
- aztán Mariska néni, emlékszik még az első éjszakára? (egy kacsintással)
- és a háborút hogyan vészelték át
- a gyerekeknek mi a sorsuk?
- vannak unokák, és néha eljönnek?
stb
5/6 anonim válasza:
Hali! Szerintem nem kell semmiféle téma, majd ők elkezdenek beszélgetni maguk közt és majd meglátod hogy mindegyikük le akar majd nyűgözni titeket, fiatalokat, szóval versengeni fognak egymással. Izgi lesz. :D Vagy ha mégis kell, akkor pl meséljenek a munkahelyükről, történtek-e ott különös/vicces dolgok, ilyesmi, vagy ti beszélhettek magatokról, mire jó az internet (xD) meg ilyesmiről, amit ők nem ismerhetnek annyira, és akkor meg ismerik. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :D Mentek a zöld kezek.
2014. jún. 18. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!