Honnan lehet leölteni a teljes Nod könyvét?
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 17:32
2/9 A kérdező kommentje:
Nem a proramra gondoltam, hanem arra, ami Káinról szól, de azért köszi
2010. jan. 2. 18:13
4/9 A kérdező kommentje:
ó, jó,ezt én is értem, de nem érdekel!!! Nod könyve, Káinról szól,vámpírok vannak benne, de mindenhol csak idézeteket találok, letölteni viszont nem tudom az egészet. Szóval a teljes irodalmi mű érdekelne.
2010. jan. 2. 19:30
5/9 anonim válasza:
Sajna a letöltésben nem tudok segíteni de ha beszerzed a Vampire The Masquerade c könyvet abban bőven találsz infót Nód könyvéről...bocs de többet nem tudok segíteni
:(
6/9 A kérdező kommentje:
Ahá! Köszönöm!
2010. jan. 6. 18:56
7/9 anonim válasza:
Nod könyvének nincs teljes magyar fordítása...az angolt meg csak beírod google-ba h nod book download, az egyből meg is telálod, de nem beszólni akarok, de itt nem a tvájlájtos vámírokat találod, hanem a biblia egyik eltusolt részét...
8/9 A kérdező kommentje:
Képzeld, nem vagyok teljesen hülye, nem fikciót vártam, ha vámpíros szerelmi történeteket akarok olvasni, bemegyek az első könyvesboltba. Azért köszönöm.
2010. aug. 12. 16:10
9/9 anonim válasza:
23:28as vagyok...nem lehurrogni akartalak...bocsi, hogy igy jött le...csak mostanába tudod, sok az ilyen kamuvámpír fan XD .... de télleg nem beszólni akartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!