Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az a Yakuza, ki azok a...

Sowilo kérdése:

Mi az a Yakuza, ki azok a Yakuzák?

Figyelt kérdés

Annyit tudok róluk hogy japánok, nagyon szép tetoválásokkal vannak borítva, és hogy van egy Yakuza nevű verekedős játék PS3-ra, szóval gondolom közük lehet a harcművészetekhez is.

Sajnos nem találtam róluk anyagot sehol, pedig érdekelnek. Kik ezek?

2014. jún. 9. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Hadd mutassam be az internet használatát:

[link]

2014. jún. 9. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
A yakuza a japán maffia. 2 hiba lehetőség van náluk. 1. a bal, 2. a jobb kisujj levágásával jár. 3-ra megölik. Egész Japánt áthidalja, mindenhol ott vannak.
2014. jún. 9. 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
1-es! Ez nagyon szép volt! Csipetnyi humor, tárgyilagosság, segítő szándék...😊😊😊
2014. jún. 9. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ROLUK nem talaltal sehol semmilyen anyagot, akkor nem is kerestel, efelol nincsenek ketsegeim.
2014. jún. 9. 13:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Bevallom tényleg nem kerestem, csak g,eci másnapos vagyok és lusta. Köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 9. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Nagy kitetkózott japó gangszták nagyon kigyurva, nagy kocsikkal, jo kis azsiai nőcskékkel, meg lambókkal, meg rispektet géjnelnek.
2015. febr. 16. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!