Melyiket ítélitek el jobban? Aki drogdíler vagy aki erotikus munkát végez?
Azt mondanám hogy egyiket sem, de mégis azt becsülöm a legkevésbé aki k*rvának áll.
A drogüzlet meg olyan dolog, hogy jelen van, ha akarsz veszel valakitől, önálló akaratból. Azért nem kell megkövezni azt aki árulja, hisz nem zsarol azzal hogy elrabolja a gyereked az óvodából, ha nem támogatod őket, a vásárlásoddal.
Egy szexmunkás pedig igen kevés embernek kell, akinek mégis az is csak kihasználja.
21F
Egyértelműen a drogdílert. Őszintén szólva nem értem hogy mi az elítélendő abban ha valaki erotikus munkát végez. Addig oké hogy kevesebbre tartják, hisz a testéből él, azonban szerintem ha kedves, tiszta, csinos és szereti csinálni, akkor hadd tegye. Senkinek sem árt vele. Megjegyzem, még soha nem voltam ilyen nővel (Férfival sem).
Ezzel szemben a drogdíler mások életének tönkretételén gazdagszik meg. Neki az a jó, ha rászokatja az embereket a drogokra, s arra hajt, hogy minél jobban és minél tovább kihasználhassa őket, ezzel tönkretéve az életüket.
6-os
Hadd ne kelljen ismertetni a dohány és alkohol üzletet. Ugyan úgy árulják, és mint mondtam aki megkívánja vehet magának, a dílert Te keresed, és nem Ő megy oda hozzád
Vannak ember típusok akik pár hónap alatt képesek rákapni a cigire, italra, úgy hogy nem veszik észre magukat.
Anno a józsefvárosi piacnál csak érdeklődni kellett az ázsiai "ácsorgó" embereknél és mondták hogy mi van náluk, meg mennyibe kerül.
De a laikus embernek nem lehet megmagyarázni hogy a díler, nem teszi tönkre más életét, hisz a vásárló köre már magát elintézte, és ezekből a függőkből él az alvilág/a drogpiac ha nem lenne utánpótlás az utcán, bekattannának a fogyasztók
21F
Drogdílert.
Az előzőkhöz, akik úgyis a vevők keresik meg: miért, aki az út szélén áll, azt nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!