Mi a véleményetek? (TESCO) többi lent.
Figyelt kérdés
a Tesco-ba mindíg megkérdezik a pénztárnál hogy adományozok e 250 forintot rászoruló gyerekeknek.Nem értem miért zaklassák ilyenekkel a vásárlókat? aki akar az úgyis adományozik. és mikor mondom hogy nem akkor állandóan összesúgnak mögöttem,ha sok pénzem lenne adományoznék de nekem is kell. JAA és azt sem mondják hogy milyen alapítványnak se semmi hanem elteszik és kész. nektek mi a véleményetek erről? volt már veletek ilyen?2014. jún. 8. 22:05
1/7 A kérdező kommentje:
Mert 1x már adtam de minden vásárlásnál nem tudok adni.
2014. jún. 8. 22:07
2/7 anonim 

válasza:

Inkább ajándékozd meg magad az adományokból egy nyelvtan könyvel.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam sokat számítógépen írni tudod én nem egész nap a gép előtt ülök.
2014. jún. 8. 22:18
4/7 anonim 

válasza:

Pedig számítógépen is ugyanazok a betűk vannak, mint a könyveket és a szavakat is ugyanúgy kell leírni.
Mi szoktunk adni, amikor tudjuk hogy van, pedig sokszor kerülünk olyan helyzetbe, ahol elkél a segítség. Te egyszerűen irigy vagy és most így noname akarsz feloldozást találni rá.
5/7 A kérdező kommentje:
Azért vagyok irigy mert nem hagyok ott minden vásárlásnál +250 forintot? annyi erővel add nekem a házad mert ha nem teszed akkor irigy vagy.
2014. jún. 8. 23:25
6/7 anonim válasza:
Nalunk tescoba nem volt ilyen,ott volt a gyülytödoboz,de nem eröszakoskodtak.Lidlbe is volt,ott sem kerdeztek.Legközelebb ha kerdezi mondd azt h mar adomanyoztal,es bekenhagy.Ö ugysem tudja h a masik müszakba mi törtent. Üdv :)
7/7 anonim 

válasza:

Egyszer adtam, de meg is bántam. Szoktam időnként adakozni, cipősdoboz akcióban részt venni, de a TESCO-s verzió nekem már nagyon pofátlannak és kicsit zsarolás jellegűnek tűnik, ahogy arra alapoznak, hogy ha vásárolok pl. 10e forintért, akkor érezzem gonosznak magam, hogy a rászorulóknak meg 250-et nem bírok odaadni. Amúgy engem is érdekelne, hogy ennek a pénznek hány százaléka jut el tényleg a rászorulókhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!