Hogy lehetnek ilyen rosszindulatú, semmirekellő emberek? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A történet elég hosszú,megpróbálom csak a lényeget írni.Nyáron történt,a legjobbnak vélt gyerekkori barátnőm összeveszett velem egy semmiségen(most ezt nem részletezem,de nem neki volt igaza-nem azért mondom,mert magamnak adok örökké igazat-de ez így történt).Még bocsánatot is kértem tőle a semmiért,nem érdekelte,azóta nem kíváncsi rám,ez még a kisebb baj lenne,de a barátom és az ő barátja haverok voltak és most is azok lehetnének,ha a drága"bnőm" nem veszi a fejébe,h hazugságokat terjeszt rólam a 2 fiú baráti körében és teljesen manipulál mindenkit,csak én nehogy ott legyek-pl olyat,h én útálom azt a srácot,akinek az albérletében szoktunk bulizni(erről csak annyit,h az én drága bnőm útálja őt,meg mindíg hangoztatta előttem,h szegény srác milyen nyomi,béna-én mindíg megvédtem akk is,ha 4szemközt vtunk,nem úgy mint bnőm,aki kidumál mindenkit) .A barátomat emiatt nem hívták eddig soha,pont emiatt,mert ez a "kedves csaj" nem bírta vna elviselni h én is ott legyek,ezért elhatározta h kitúr minket onnan.A barátját meg annyira manipulálja,h a barátom fejét állandóan azzal tömi,h hagyjon el engem,nehogy lekötelezze már magát,meg h ő akk fog barátkozni újra a párommal,hha ő szakít velem-ezt a párom szemébe mondta,és még olyanokat terjeszt róla a többi srác előtt,h egy papucs(én mindenhova elengedem a páromat,oda is elengedném,egyedül is)-az igaz,h ez az illető is megéri a pénzét,és ha vki,akk ő az igazi papucs,a bnőm papucsa,de ez megint hosszú történet...a lényeg mindenben,h azért szurkol,h mi ketten szakítsunk(holott nem tud rólunk semmit,nagyon szeretjük egymást a párommal),nekem nincs is rajta kívül senkim,a szüleim elváltak,apukám sosem foglalkozott velünk,anyám alkoholista lett és gyűlöl mindenkit,aki segíeni próbálna neki.Tegnap szilveszterkor felhívták részegen a barátomat,h hagyjon ott engem,ahol éppen vagyunk,és menjen el hozzájuk EGYEDÜL-párom persze mondta,h nélkülem sehova nem megy...akk elkezdtek röhögni...szóval a lényeg,azért drukkolnak most,h mi szétmenjünk,a páromnak is folyamatosan hangoztatják...nem értem,attól,h én összevesztem az egykori barátnőmmel,miért kellett így eldurvulnia a dolgoknak...sztetek mit csináljak?Én még kibékülni is hajlandó lettem vna vele,egészen tegnapig(bár nem az én dolgom lett vna),de ezek után...nem vagyok egy bosszúálló típus,de úgy gondolom,egyszer mindenkinek magába kellene szállnia...az élet meg csak a jó embereket bünteti...ti mit tennétek?találkozzak a csajjal és olvassak be neki?de annyi gerinc sincs benne,h elém álljon...2010. jan. 1. 17:10
1/8 anonim válasza:
Hagyd a fenébe! Nem ér annyit az egész. :S Talán sosem volt igazi barátnő... Ha az lett volna nem bánik veled így,soha! De ez az én véleményem,mások hátha jobb tanácsot adnak. :S 20/L
2/8 A kérdező kommentje:
néha én is így vagyok vele,de nem hagy nyugodni ez az egész :S azért köszi!
2010. jan. 1. 17:32
3/8 anonim válasza:
Madarat tolláról, embert barátjáról!
Nekem pl senkim nincs a páromon kívül és nem is érdekel a többi ember mivel már az összes "kategóriához" volt szerencsém, de a párom egyikbe sem illik épp ezért ő az EGYETLEN !!! Már közel 10 éve...
4/8 anonim válasza:
Tépd meg a haját, ami veled történt bosszút követel, de annyira azért ne foglalkozz vele hogy...szal érted, válaszd a rövidebb utat.
5/8 A kérdező kommentje:
Legszívesebben azt tenném :D
2010. jan. 1. 19:58
6/8 anonim válasza:
Sztem verd meg , pár nevelő jellegű pofon kell neki! Jol verexel?
7/8 A kérdező kommentje:
áhh nem az én stílusom:D alapjáraton nyugodt ember vagyok,de ez az egész tényleg kihozza belőlem a legrosszabbat-gondolatban megtéptem már párszor:D én csak kiosztanám a fejét,de mondom,annyi gerinc nincs benne,h elém álljon,bezzeg ahhoz van,h keverje a sz@rt a hátam mögött.
2010. jan. 5. 23:12
8/8 anonim válasza:
Én biztos megverném, nem hagynám annyiban, a kérdésedre válaszolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!