Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szólsz hozzá hogy már...

Mit szólsz hozzá hogy már hétfőn dolgozni / suliba kell menni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 13:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Most amit gondolok, azt nem szabad leírnom, mert törlik, de ebből érted, hogy mit szólok hozzá. :D

Kelhetek megint olyan r*hadt korán. :@

2010. jan. 1. 14:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok menni. Itt a félév, és pár tantárgyból még javítanom kell, ami azt jelenti, hogy rögtön az első napra le kell adnom egy kitöltött, hibátlan feladatlapot matekból, írnom kell belőle egy dogát, magyarból pótolnom kell egy dolgozatot, közben el kell olvasnom egy könyvet, ki kell dolgoznom hat tételt egy másik tárgyból, készülnöm kell más dolgozatokra is, amelyek nem olyan fontosak, de így bizonyítványosztás előtt egyáltalán nem hiányzik pluszba még pár rossz jegy. Emellet készülök a nyelvvizsgáimra. Magyarul: ki fogok készülni. Újra. Számolom a napokat a következő szünetig... Mindenkinek sikeres évet kívánok! ^^
2010. jan. 1. 14:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Örülök neki, mert már majd meg öl az unalom itthon és az osztálytársaim is "hiányoznak". A suliban legalább valami hasznosat is csinálok. Én legszívesebben szünetet sem tartottam volna, csak úgy mentem volna, mint ahogy a napok vannak (24,25,26 nem, mert munkaszüneti napok, de 23,27 igen, mert az simán munkanap).
2010. jan. 1. 14:56
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Juj szegények.De megsajnáltalak titeket.Nehogy megszakadjatok a tanulásban.Nekem már vasárnap mennem kell 12 órázva állandóan.Inkább tanulnék 8-3ig.
2010. jan. 1. 15:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem nem. Nincs pénzem iskolára, munkát meg nem találok majdnem 1 éve...(elvesztettem a munkámat) Én örülnék a helyetekbe, ha mehetnék valahová..

24/F

2010. jan. 1. 15:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát ilyen az élet. Most mit szóljak? Bárcsak ez lenne a legnagyobb prolémám!
2010. jan. 1. 15:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem, legfeljebb vizsgázni mához egy hétre.
2010. jan. 1. 18:39
 18/18 anonim válasza:
Szombat éjszakára megyek dolgozni:(
2010. jan. 1. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!