Milyen filozófiai könyvet vegyek?
Figyelt kérdés
Olyan kellene, ami átfogó, úgy értem inkább ilyen lexikon, vagy enciklopédia.2014. jún. 1. 23:11
1/5 anonim válasza:
Ez egy regénybe foglalt filozófiatörténet. Olvasmányos, és könnyen emészthető. A filozófiatörténettel foglalkozó részek más betűtípussal vannak szedve, így a kerettörténet nélkül is olvashatóak. Ebből készültem kb. 15 éve az ELTE filozófiai etalonvizsgájára. :)
2/5 anonim válasza:
Sokkal inkább foglalkoznék Görög és egyéb Ókori filozófiával.Erre tökéletes a Wikipédia,majd onnan megismersz egy-két filozófust és rákeresel egy könyvesboltban a munkásságára.
3/5 A kérdező kommentje:
Eddig is neten böngésztem, mindig arra kanyarodtam, ami érdekelt, belemélyedtem, de most szeretnék egy olyan 'összefoglaló' könyvet, amiben 'minden' benne van, nem baj ha nem részletgazdag, csak legyen iránymutató, hogy ne zavarodjak össze. Meg nem szeretek neten 'tanulni' egy idő után valamiért zavaró.
2014. jún. 2. 13:38
4/5 anonim válasza:
Azért zavaró, mert eltérő színvonalú és nem egymásra épülő cikkeket olvasol. Így a fele nem érthető.
Bármelyik jobb könyvesboltba bemész, külön polca van, ha kérdezed az eladót, segít. Megnézed, ha tetszik, megveszed, ha nem, keresel másikat.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!