Miért lett ilyen drága a Tiszacipő?
Én két éve vettem meg az első cipőmet tőlük, amit egyébként nem bántam meg, mert 2 éve minden nap abba járok, mostanra került olyan állapotba, hogy eléggé lepukkant. 22 ezer volt akkor.
A napokban gondolkoztam új cipővételen, és megnéztem az új kollekciójukat, hát van pár ami nagyon tetszik, főleg a "Tradíció" kategóriából, de az áruk elég durván felment, 26 ezer. Nagyon szívesen vennék egy ilyen cipőt, mert úgy az egész cipő palettáról, minden márka közül ezek tetszenek a legjobban, meg hát magyar márka is, de ez már sok, mégha minimum 2 évig is bírja.
Meg hát most 2 cipőt akartam venni, hogy ne ugyanabba járjak folyton, így hosszabbítsam az élettartamukat, de sok azért az a plusz 4 ezer. Duplán már 8.
Mivel egyetemista vagyok, diákmunkám van csak, és egy csomó másra is kell a pénz, így nem tudom megveszem e majd, lehet nem. A 22 is már a nagyon felső határ volt, eddig csak olcsóbb cipőim voltak, igazából ilyen teszt-dologból vettem meg, mert annyi jót hallottam.
Miért nőtt ekkorát az áruk? A magyar előállítás miatt? Drágább a munkaerő? Vagy egyszerűen csak marketing? Sok fiatal/felnőtt bele van bolondulva a márkába, és bármennyiért megveszik. Vagy a minőség? Ezt az utolsót kétlem, mert tényleg jó a minősége, de annyival azért nem hiszem.
Infláció.
Mellesleg én 4-5 éve vettem cipőt a Decathlonban 2000 (igen, kétezer) forintért, és még mindig hordható. Ennyit az árról meg a minőségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!