Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri ennyiért...

Szerintetek megéri ennyiért ez a könyv?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta szeretném Sue Monk Kidd - A méhek titkos élete című könyvét! Iszonyú ritka és méregáron adnak egy-két darabot, ha előkerül. Most láttam egy oldalon, szerintetek megéri 8000.- + postáért?

2014. máj. 28. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem szerettem volna ezt a könyvet. Nekem nem érné meg a negyedét sem. Te szeretnéd. Megéri neked?
2014. máj. 28. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod, hogy Neked megéri-e. Egy könyv értékét az is meghatározza, hogy akik keresik, mennyire könnyen jutnak hozzá, vagy miért kell nekik.

Ha ez segít, elárulom, hogy épp tegnap vettem egy licitálós oldalon egy 1843-as kiadású (szak)könyvet, amiből csak nagyon kevés van. Persze elég kevesen is keresik, de szaktörténettel foglalkozónak komoly érték. Én 25.000,- Ft-ot adtam érte, és szerintem megérte! :)

2014. máj. 28. 11:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Értem. Sajnos ennyit nem tudok rászánni. :(

Viszont írtó ritka, mert csak egyetlenegyszer adták ki...

2014. máj. 28. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Vedd ki könyvtárból.
2014. máj. 28. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

A moly.hu-n ketten is árulják, írj nekik.

[link]

2014. máj. 28. 22:44
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló! Nagyon szépen köszönöm a tippet!!! :))
2014. máj. 29. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!