Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol vannak egyáltalán igazi...

Hol vannak egyáltalán igazi barátok? Létezik még ilyen a mai aljas, mocskos világban?

Figyelt kérdés
Akiről azt hittem, évek óta az, kiderült, hogy gazemberek érdekei miatt csak kihasznált, a barátság mindvégig hazugság volt.
2009. dec. 30. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak igaz barátok. De nem árt odafigyelni rájuk, egy kapcsolatot gondozni kell.
2009. dec. 30. 16:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Sokára jöttem rá, de most már világos, minden volt, csak éppen barát nem. Hiába beszélgettünk sokat, írtunk egymásnak, sokat dolgoztunk együtt, ez mind hazugság volt.
2009. dec. 30. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos ez is előfordul. Pláne, ha kicsit tehetősebbek közé tartozol.

Próbálj olyan helyen ismerkedni, ahol ez nem számít, és próbáld meg ne nagy dobra verni...

Nekem egy netes játék tette ezt, még középsuli idején. Ott nem számít ki vagy, hol élsz (200 km-re laktam a "társaktól"), milyen az autód, csak az, hogy szívesen játszik veled, vagy nem. A személyiséged. A középsulis osztálytársaimmal elvoltam, ott is azt hittem, van barátom, de amint vége lett a sulinak, kikoptak. Bezzeg aki magam miatt kedvelt meg, vele a mai napig legjobb barátok vagyunk, és szerencsére most már egész közel is lakunk egymáshoz.

Ha nem ez, akkor talán valami sport egyesület.. Pl. harcművészeteknél gyakran van páros gyakorlat, ott is megismerkedtek, a téma mégsem az anyagiak lesznek, hanem egyszerűen a technikák..

Ne add fel ;)

2009. dec. 30. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy vannak, de azok mindig más barátai.
2009. dec. 30. 16:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem a pénzem kellett neki, hanem a tapasztalataim, a tudásom, amit jó alaposan ki is használt. Aztán eldobott, mint a banánhéjat. Jól átvert, ezt sohasem felejtem el neki. NINCS és nem is volt soha barát.
2009. dec. 30. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Nekem szerencsére van egy igaz barátom.Szerintem igaz barát csak egy lehet.
2009. dec. 30. 18:50
 7/7 anonim válasza:

Sajnos vannak ilyen emberek is.Mindent be vetnek a céljuk érdekében.Nagy tapasztalatom lett ebben és már előre tudom mikor akarnak kihasználni ezek a .......

Csak a saját érdekeik a fontosak és a mai napig nem változtak semmit.Megvetem őket és szép lassan leépítem mind.Haragod ne mutasd ki feléjük légy türelmes mert szép lassan eltünnek ezzel a kihasználos,hátulról jövő manipulált mézes madzaggal .Sajna tapasztalat,hogy bennük marad minden gerinctelenség és nem tudsz velük mit tenni.

2017. febr. 20. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!