Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha belépek az msn be (2009...

Ha belépek az msn be (2009 verzió) és egy pár perc után megszakad és újra be kell lépjek és hogy ennek mi lehet az oka? (úí: kellemes ünnepeket)

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 13:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Én rájöttem mi a baj! Nekem is ezt csinálta. Ha van csoportod akkor minden csoportot szüntess meg, és nem elérhető, elérhető, csoportjaid legyenek csak szóval amit automatikusan beállít az msn! Ha ez se sikerül, sajnos új msn címet kell csinálnod. Mert én ott jöttem rá, hogy csináltam új msn címet, erre oké stimmel. Veszem fel az embereket és kezdem csoportba illeszteni őket, erre megszakad és kidob. Rögtön megszüntettem a csoportokat és semmi baj! :) Remélem tudtam segíteni.
2009. dec. 30. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!