Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Intim szféra megsértése?

Intim szféra megsértése?

Figyelt kérdés
Titeket zavar, amikor egy idegen a boltban "beáll a szádba", érzed a lélegzetét, a végtagjai hozzád érnek szorosan.
2009. dec. 29. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha egy jó csajról van szó akkor nem, bármilyen más esetbe nagyon :D

15/F

2009. dec. 29. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:

ha szép lány akkor nem :)

21/f

2009. dec. 29. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
igen, gyűlölöm. azt sem szeretem, ha a barátaim hozzám érnek, nemhogy idegenek. 20/L
2009. dec. 29. 19:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Ha erről lenne szó, akkor nem szólnék semmit:)

Most történt, a 8.hónapos terhes párommal voltunk a szegedi Corában, és egy anya a lányával olyan közel jött hozzánk, hogy a páromnak ki kellett állnia a sorból, nem annyira a hátára másztak. Amikor aztán felkaptam a vizet, hogy mindek másznak ránk, akkor ők voltak felháborodva. Mondtam nekik, hogy átadom a helyet ha sietnek. Ez sztem nem normális.

2009. dec. 29. 19:33
 5/7 A kérdező kommentje:
"nem" helyett a "mert"-et akartam írni
2009. dec. 29. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én rátámaszkodnék ilyenkor, hogy legalább hasznát vegyem a társaságának:D
2009. dec. 29. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az embereket zavarja, ha a könyöktávolságon belül-azaz a privát szférába hatol be olyan, akit mi nem önszántunkból engedtünk be. Ez idegességet, zavartságot vált ki az emberekben. Észrevehető, hogy mikor a buszmegállóban egy ember odalép hirtelen egy másik emberhez, azaz bekerül az bizalmas zónájába, az ember arrébb lép 1-2 lépést. A bizalmas zónába bizalmas embereket engedünk be, akikkel bizalmas témákról beszélgetünk-innen az elnevezés. Nagyon vicces, ahogy az emberek a metrón idegesek és feszültek lesznek, ha a másik könyöktávolságon belülre kerül. Én ezt tanulom, van jó néhány példám erre. Persze, mindenkit zavar, hisz az emberek tartózkodóak az idegenekkel szemben, így érthető, ha nem szívesen kerülnek "bizalmas" kapcsolatba akaratlanul velük.
2009. dec. 29. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!