Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Panelben megteheti a szomszéd,...

Panelben megteheti a szomszéd, hogy órákon át hangos zenét hallgat?

Figyelt kérdés
Nappal, de hallani lehet kb a földszinttől a 7.emeletig. Ő középen lakik..
2014. máj. 21. 16:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Reggel 8-tól este 10-ig akár teljes hangerővel is bömböltetheti a zenéjét.
2014. máj. 21. 16:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Szuper! :(
2014. máj. 21. 16:53
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
A panelek ilyenek.
2014. máj. 21. 16:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Ilyenek.. és én is szeretem a zenét, de nem megyek a másik idegeire.
2014. máj. 21. 16:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, létezik olyan hogy tolerancia, hogy figyelek a velem egy házban élőkre. Úgy látszik van egy lakó akik magasról tojik a többi szomszédjára. Sokat nem tudtok tenni, talán azt, hogy többször megkéritek vegyen vissza a hangerőből. Ha nem képes rá, akkor lehet szólni a közös képviselőnek, hogy szóljon ő is. Vagy több szomszéddal összefogva megkéritek újra, hátha ebből érteni fog.
2014. máj. 21. 17:03
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

Megpróbálhatod megkérni hogy halkabban, akár lakógyűlésen akár személyesen.

De igen, amíg nem lépi át a zajártalomküszöböt, és nem este csinálja, addig megteheti.

2014. máj. 21. 17:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez már jellem kérdése, hogy ki van tekintettel a másikra és ki nincs. Panelos sztorikat gyakran lehet hallani éppen ezért, mert az emberek többsége tesz arra, hogy éppen milyen hatással van a környezetére és akik panelban laknak, azok közül sokan olyanok is, hogy nem csoda, hogy épp ott laknak és úgy viselkednek, ahogyan.
2014. máj. 21. 17:05
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Régen volt, hogy nappal lehet hangosnak lenni. Ma már, ha nagyon hangos a szomszéd, szólhatsz a rendőrségnek. Nappal is tilos a másikat zavarni.
2014. máj. 21. 17:07
 9/13 A kérdező kommentje:

Már megkértem szépen, de azt mondta, többet be ne merjek csengetni.

Egyébként egy srácról van szó, én pedig egy nála idősebb nő vagyok.

2014. máj. 21. 17:33
 10/13 anonim ***** válasza:
74%

Akkor én a többet be ne merjek ide csöngetni szövegre úgy reagálnék, hogy a házban több ruhás szekrényi emberkét megkérnék, hogy segítenek egy primitíven egyszerű legénykének elmagyarázni, hogy a panel lakásban többen laknak nem csak ő. Ha nincs tekintetettel a szomszédjaira, akkor hamar azon kapja magát, hogy nem fog jól hallani a fülére mert a pofontól csengeni fog neki.

De kevésbé drasztikus módszer a közös képviselőnek benyújtott egész házzal aláírt kérvény, hogy tegyenek valamit a kölyökkel.

2014. máj. 21. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!