Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A média miért nem foglalkozik...

A média miért nem foglalkozik az öngyilkossággal? Naponta 2 ember hal meg autóbalesetben és tele van vele a tv de az hogy napi 6-8 ember lesz öngyilkos arról nem beszél senki.

Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 14:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Felfogni? Én értem. 2010-es adat? 2014ben sem lesz nagyobb változás, nézd csak meg a grafikont, nem hektikus, proli meg nem vagyok.
2014. máj. 17. 15:38
 12/13 anonim ***** válasza:
És ha beszélünk róla, akkor mi lesz? Meg vagyok győződve, hogy az emlegetésétől senki olyan nem fogja meggondolni magát, aki tényleg öngyilkos akar lenni. Ha nem akar magának segítséget, akkor valami idétlen kampány nem fog segíteni rajta.
2014. máj. 17. 17:29
 13/13 anonim válasza:
27%
Ha nagy dobra vernék hogy mennyi öngyilkosság történik, ártana a "Magyarország jobban teljesít!" dumának... és ezt nem akarják.
2014. máj. 18. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!