Paracletos kérdése:

STAR TREK TNG SOROZAT?

Figyelt kérdés
Szeretném megkérdezni, hogy ha csak a tng sorozatot nézem meg, annak van "értelme"?

2014. máj. 12. 18:55
 1/10 nagylzs ***** válasza:
Van. A TNG részek legtöbbször önmagukban is érthetők, de legalábbis élvezhetők. Van néhány kivétel, előfordulnak dupla vagy tripla részek. Abban biztos lehetsz, hogy ha az elejétől minden epizódot megnézed akkor mindent érteni fogsz sőt megtudsz egy csomó új dolgot a Star Trek világáról amit más sorozatokból vagy filmekből nem.
2014. máj. 12. 22:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ezt szerettem volna hallani. Gondolkodtam még a legelső Origin sorozaton és a Voyageren is, de aztán a TNG mellett döntöttem.
2014. máj. 13. 11:39
 3/10 nagylzs ***** válasza:
Véleményem szerint a Voyager jobban sikerült sorozat mint a TNG.
2014. máj. 14. 07:29
 4/10 nagylzs ***** válasza:

Érdemes megnézni a Rick Berman féle "Enterprise" sorozatot is.

[link]

Csak 4 évad, de az is elég jó. Időben a Voyager után készült, jobbak az effektek.

2014. máj. 14. 07:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát azt olvastam az Enterprise, időben a legelső.. elég sokan szidják... A Voyager és a TNG ami mindenkinél a best. (legalábbis a statisztika alapján)

Én tényleg csak az egyik sorozatot szeretném végignézni.

2014. máj. 15. 07:50
 6/10 nagylzs ***** válasza:
A Rick féle Enterprise nem ugyan az, mint a legelső Enterprise! A legelsőben ("The Original Series" néven fut) William Shatner játsza Kirk kapitányt. A Rick-félében Kirk még meg sem született (viszont maga a sorozat az időben a TNG sőt a Voyager után készült).
2014. máj. 16. 18:26
 7/10 anonim ***** válasza:
persze hogy van értelme elkezdeni. az original szerintem nem jó, a filmek viszont nagyon tetszettek. A Voyager és a TNG a top nálam is.
2014. júl. 28. 19:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Úgy alakult, hogy megnéztem a TOS-t, aztán a TNG-t, most nézem a Voyagert, ha már így alakult ezután meg fogom nézni a DS9-t és az Enterprise--t is :D
2015. márc. 25. 15:16
 9/10 nagylzs ***** válasza:

Ez szuper!!! :-) Ha ezeket befejezted akkor jöhetnek más - Star Trek világában játszódó - sorozatok. Itt egy jó időbeli áttekintés:

[link]

2015. júl. 1. 15:05
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát ennyi volt....

Végignéztem az összes Star Trek részt.

(kivéve a rajzfilmeset, ami egy párhuzamos időben játszódik)

Hatalmas az üresség bennem, hogy vége lett.

Még az Enterprise-t is néztem volna tovább, pedig az már nem volt annyira profi talán.

Az új filmek nem érdekelnek, szégyen, hogy a ST nevet viseli, de ez személyes vélemény.

Most elkezdtem a Csillagkaput, hogy tompítsa az elvonási tüneteimet de egyelőre gyenge gyógyír.

2016. febr. 19. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!