A Központi Szabó Ervin könyvtárban lehet zárt üvegben italt vinni az olvasótermekbe? És aki táskával megy fel az hogy csinálja?
Figyelt kérdés
Most voltam először de a ruhatárban nem akartam elővenni az innivalót mert nem tudtam lehet-e, aztán sok mindenkinél láttam odafent. Sőt sokan táskával mentek fel, hogy működik ez? Ki van írva, hogy a ruhatár kötelező, nem szólnak érte ha mégsem adod le a dolgokat?2014. máj. 10. 12:00
1/7 anonim válasza:
Simán mindig bementem táskával, szerinted aki tanulni megy, az majd viszi kézben az összes könyvet, jegyzetet, tollat, mindent?
2/7 A kérdező kommentje:
Én úgy mentem be tegnap.. látta a ruhatáros, hogy béna újonc vagyok és szólt, hogy nála kell mindent lepakolni. :D
2014. máj. 10. 12:11
3/7 anonim válasza:
Én simán bementem már Princesses kávéval is, senki nem szólt egy szót sem. Ha túl nagy a táskád rád szólhatnak, hogy le kell tenni de amúgy simán be lehet vinni. Ami engem sokkal jobban zavar az a kabát letétele, azért szoktam le tavaly télen, hogy oda járjak. Nem fogok megfagyni azért, mert ilyen rendeletet hoztak és nem fűtenek eléggé annyira, hogy pulcsiban kényelmesen ellegyen az ember....
4/7 anonim válasza:
Amúgy egyszer láttam, hogy kijött egy lány és becsipogott de semmit se csináltak vele a biztonsági őrök, simán hagyták elmenni... Szóval tényleg nem értem, cseszegetik az olvasókat, de mikor lenne munka nem foglalkoznak vele.
5/7 anonim válasza:
Ez biztonsági őrtől függ! De a kabátot ált. mindegyik leteteti, és túrazsákkal se mehetnél. Az italt beviheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!