Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerinted milyen ez a honlap?

Szerinted milyen ez a honlap?

Figyelt kérdés
www.turulhir.eoldal.hu
2009. dec. 27. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
gyermeteg
2009. dec. 27. 12:06
 2/8 anonim ***** válasza:
gyenge kuruczinfo utánzat
2009. dec. 27. 13:03
 3/8 anonim válasza:
Hogy unom már az ilyen nagymagyarországvisszasírósénvagyokazigaziszkítaszittyahunhonvédőmagyarvédőárpádsávosmilitaristaerőszakoskicsúfoltakazovibanmostmegverekmindenkit figurák ökörségeit. Én is magyar vagyok, mégse akarom letépni senki tökét. Élhetnénk végre egy erőszakmentes, boldog világban??
2009. dec. 27. 23:57
 4/8 anonim válasza:
23.57 vagyok. Eltértem a tárgytól, és nem a kérdésre válaszoltam, bocsi.) Szerinted milyen ez a honlap? GÁZ és SZÉGYEN
2009. dec. 27. 23:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Gyermeteg = Igazából nem tudom miért, de nem vagyok 50 éves az igaz.

Senki nem akar megverni senkit sem. A Véderő azért jött létre, hogy helyettesítse a honvédségünket, senkit nem akarnak csak úgy megverni. Senki sem erőszakoskodik feleslegesen. Jó lenne, ha erőszakmentes világban élhetnénk, tényleg. De akkor fordítsd oda a másik orcádat.

Reméltem, hogy olyan emberek válaszait akopom, akik legalább foglalkoznak a kérdésekkel és körülnéznek az oldalon. Nem vagyunk kurucinfó utánzata, hagyományokkal, magyarsággal, határontúli magyarsággal foglalkozunk.

Ha szerinted gáz az oldal és szégyen, akkor így jártál.

2009. dec. 28. 09:49
 6/8 anonim válasza:
Szutyok az egész!!
2010. jan. 14. 19:14
 7/8 anonim válasza:
EZ EGY FOSSS!!!
2010. febr. 10. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:
lötypöty, bocs
2010. júl. 1. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!