Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez a gitár jó lenne kezdésnek?

Ez a gitár jó lenne kezdésnek?

Figyelt kérdés

Szeretnék megtanulni gitározni a tanitóim meglennének de már csak egy gitár hiányzik kezdésnek egy Stagg C-542re gondoltam csak nem tudom hogy mennyire lesz jó nekem!Teljes méret szóval 4/4 de annyira még nem vagyok jártas benne

[url] [link]

2009. dec. 26. 23:39
 1/5 A kérdező kommentje:
2009. dec. 26. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem szép és jó gitár, de jobb lenne, ha élőben is látnál egy ilyent, mert akkor derül ki igazán, mennyire kényelmes a fogása neked. Nem egyformák a gitárok még ilyen típusban se, van vékonyabb, vastagabb testű, kisebb-nagyobb. Szerintem mielőtt beleugrasz, nézz be egy hangszerboltba, és próbáld ki a fogását, aztán meglátod, hogy ez jó-e, az eladónak nem kell tudni, hogy csak kipróbálod. :-)
2009. dec. 27. 00:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó lesz de mielőtt megveszed próbáld ki a hangszert, ilyet nem jó neten rendelve venni.
2009. dec. 27. 00:24
 4/5 anonim válasza:
HElló! Ezt a véletlent:) Énis kezdő gitáros vagyok és pont egy ilyen gitárt vettem. Én teljesen megvagyok vele elégedve, szép a hangja nem oktávos, és kezdő gitárnak tökéletes. Amit panaszként mondhatnék az csak annyi hogy tul széles a gitár nyaka, szoval egy picit szokatlan nehezebb rajta emiatt játszani. Viszont ha ezen megtanulsz jól gitározni akkor már szinte minden gitáron tudsz majd játszani. De szerintem mindenképp probáld ki, hogy a kezedre esik e, kényelmes e stb. Ezek is fontos dolgok, és nehogy az legyen a vége hogy pont az ilyen kis apróságok miatt hagyod abba a tanulást! Sok sikert, nagy út vár rád is:)
2009. dec. 27. 00:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Meglátom hogy Stagg vagy MSA még gondolkozok:)
2009. dec. 27. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!