Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 15 évesek! Mikor töltitek be...

15 évesek! Mikor töltitek be a 16-ot? Más is érzi ezt?

Figyelt kérdés
Más is érzi azt, hogy ha betölti a 16-ot, minden meg fog változni? Mármint lehet, hogy furán hangzik, de ez olyan fordulópontnak tűnik az életben, nem? Mostanában ezen agyalok, hogy akkor már talán minden más lesz, mert 16 évesek már nem hülyülnek nagyon, meg ilyenek..
2009. dec. 23. 23:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Semmi extra nem lesz a 16-ban.

A 18-ban is csak annyi lesz, hogy már legálisan vehetsz alkoholt, energiaitalt és dohányt. Ennyi.

Egyikben sincs semmi különleges dolog.

Egyébként a 16-17 évesek még jobban hülyülnek, mint a 15 évesek.

Szóval azzal, hogy te 16 leszel, nem leszel egyik pillanatról a másikra egy komoly, érett férfi.

2009. dec. 24. 01:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha újra 16 lehetnék... most 19 vagyok, de sokkal jobb volt:( Hiányzik...
2009. dec. 24. 02:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a dolgok nem egyből változnak meg, hanem fokozatosan. Ahogy nőttem, egyre több felelősséget éreztem magamon. Ez nem úgy volt, hogy 16 vagy 18 éves lettem és a szülinapom után egy hatalmas változás következett be. Ez egy folyamat.
2009. dec. 24. 10:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Jaja. Nekem is hiányoznak azomk az éveim, szivesen átélném megint....

Nem voltam egyáltalán bulizós, csak az az édes semmittevés, mikor beülsz a tv vagy a gép elé, és 8-10 órákig elvagy.

Most sajna ilyen nem lehet...:S

Tanulás, mellette meló, a maradék kis szabadidőmet meg ugye tölthetem a csajommal....

19/F

2009. dec. 25. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!